Muž oblečený ako letuška? Vitajte na palube British Airways! -

Muž oblečený ako letuška? Vitajte na palube British Airways!


23. novembra 2022
  Krátke správy

Progresívna vlna valcuje všetko, čo jej príde do cesty, aktuálne sú na rade aj britské aerolínie. Kým doteraz sme v lietadle videli letušky v slušivých uniformách so sukňou a stewardov v nohaviciach, po novom sa musíme pripraviť na zmenu v súlade s modernou propagandou.

Ilustračný obrázok, zdroj: pixabay.com

Britské aerolinky Virgin Atlantic ako prvé s nadšením vyhlásili, že menia dress code v prospech LGBT a každý môže nosiť takú uniformu, na akú sa cíti. Muži ženskú, ženy mužskú a nebránia sa ani trans personálu, ktorý sa môže obliecť ako čokoľvek z písmen LGBTQIA+.

S rovnakým nápadom prišli aj ďalšie britské aerolinky – British Airways –, kde sa rovno aj zmenili interné pokyny pre zamestnancov v oblasti obliekania a zmenili sa tak, aby boli viac genderovo korektné. Čo to znamená? Ak najbližšie poletíte do Londýna s touto spoločnosťou, tak sa pripravte na to, že vás pri vstupe do lietadla pokojne môže uvítať napríklad aj muž – steward, oblečený do ženskej uniformy, v sukni, s parochňou, mejkapom, umelými mihalnicami, nalakovanými nechtami a na podpätkoch.

Spoločnosť ale vážne poznamenáva, že v rámci dress codu predsa len nedovoľujú zamestnancom úplne všetko. Vyžadujú, aby aj muži mali iba decentný mejkap, pri laku na nechty nie sú ani u mužov prípustné neónové farby a všetkých 71 pohlaví, ktoré aktuálne LGBT loby prezentuje, sa musí počas služby snažiť o prirodzený vzhľad. Nový dress code sa netýka len letušiek a stewardov, ale aj pilotov v službe.

British Airways vyhlásili, že aj takto chcú odrážať rozmanitosť modernej spoločnosti a zamestnancom odkazujú, aby boli hrdí a sami sebou.

MM

Zdroj: The Guardian, ilustračný obrázok, zdroj – pixabay.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Koniec tridentskej sv. omše v americkom Marylande? Niektorí katolíci sú z rozhodnutia Vatikánu smutní, iní nie

Rozhodne sa Poľsko pre deportácie ukrajinských mužov na Ukrajinu?

Kostnický koncil – náhľad do jeho obradov a liturgických úkonov

USA: Ďalšia konvertitka na katolicizmus z radov populárnych influencerov