Feministky žalujú francúzsku súťaž Miss: Čo sa stane, ak uspejú? -

Feministky žalujú francúzsku súťaž Miss: Čo sa stane, ak uspejú?


24. novembra 2022
  Krátke správy

Situácia je, samozrejme, vážna, ale musíme sa priznať, že niektoré záležitosti súvisiace s LGBT propagandou nás dokážu poriadne rozveseliť. Momentálne sú to napríklad kauzy súvisiace s rôznymi súťažami krásy.

Ilustračný obrázok, zdroj: pixabay.com

Už sme vás informovali o tom, že v USA vyhral miestnu súťaž Miss biologický muž, a ani Európa veru za podobnými progresívnymi novinkami nezaostáva. Vo Francúzsku napríklad má súťaž krásy pomerne logické pravidlá, že tam súťažia dievčatá, majú byť vysoké aspoň 1,7 m – a majú byť aj pekné.

Francúzske feministky však na to majú iný názor a organizátorov Miss zažalovali za diskrimináciu. Nepáči sa im totiž výškové obmedzenie a rovnako nepovažujú za vhodné, aby na súťaži krásy súťažili iba pekné dievčatá. Podľa ich názoru sú tieto požiadavky staromódne a spoločnosť je z nich už unavená.

Niežeby sme tieto súťaže podporovali, ale aj nám príde divné, že feministická organizácia „Osez le féminisme“ s týmto ide na súd a pojednávanie s rozsudkom sa očakáva začiatkom januára.

Zlé jazyky hovoria, že ak sa feministkám na súde podarí uspieť, potom môžu nasledovať žaloby na organizátorov vedomostných a speváckych súťaží. Pýtate sa prečo? Tí prví predsa neumožnia súťažiť ľuďom s nižším IQ a tí druhí predsa diskriminujú hluchonemých ľudí…

MM

Zdroj: unser-mitteleuropa.com, ilustračný obrázok, zdroj – pixabay.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Veľkonočné legendy a duchovné tradície východných kresťanov v Rumunsku

Donald Trump: „Urobme Ameriku opäť modliacou sa!“ Bývalý prezident však zároveň predstavil kontroverznú verziu Biblie

Štyri odporúčania pre hlbšie plnohodnotné prežitie Svätého týždňa 2024

Oficiálny vatikánsky denník L’Osservatore Romano uverejnil článok s názvom „Krížová cesta homosexuálneho chlapca“, v ktorom propaguje LGBT