T. Carlson si všíma nastupujúcu „sexualizáciu detí“ -

T. Carlson si všíma nastupujúcu „sexualizáciu detí“


24. novembra 2022
  Krátke správy

Začíname si to všímať aj u nás v redakcii: ďalším krokom v sexuálnej megarevolúcii je sexualizácia tých najmenších a najbezbrannejších. Najmä Nemci sa snažia prelomiť aj túto „bariéru“, keď napríklad na pochode LGBT vytiahla skupinka pedofilov svoj transparent dožadujúci sa „zrovnoprávnenia“. V staršej správe sme uviedli:

„(Portál) Reduxx uvádza svoje zistenia, podľa ktorých sa LGBT pochodu v Kolíne zúčastnili i pro-pedofilní aktivisti.

Podľa príspevku na portáli K13online sa členovia pedofilnej komunity s názvom Krumme-13 zhromaždili na LGBT pochode 2. júla a vyvesili vlajku predstavujúcu hrdosť osôb, ktoré sú priťahované neplnoletými.

T. Carlson
zdroj: youtube.com

A ďalej:

Krumme-13 spolu s ďalšími nemeckými zástancami sexuálneho zneužívania detí vyzývajú na zahrnutie pedofílie ako chránenej „sexuálnej identity“ v súlade s článkom 3 nemeckého základného zákona, ktorý zakazuje diskrimináciu na základe určitých charakteristík vrátane rasy a pohlavia.“ (http://christianitas.sk/pro-pedofilni-aktivisti-na-lgbt-pochode-v-koline/)

Tucker svoj nedávny predhovor začal slovami o tom, že mnoho konšpiračných teórií hovorí o skrytých pedofilných sieťach v najvyšších poschodiach moci a showbiznisu. Ako príklad uvádza známy prípad pedofila Jeffryho Epsteina, ktorého mocní nielen tolerovali, ale priatelili sa s ním celé desaťročia. Teraz v Amerike prepukol škandál okolo módnej značky Balenciaga, ktorá na svojich najnovších promofotografiách použila deti naaranžované v rôznych sexuálnych pózach či s hračkami, ktoré mali na sebe rôzne sexuálne pomôcky.

Carlson upozorňuje, že dnešní akademici sa snažia pojem „pedofil“ nahradiť novým pojmom – „osoby, ktorých priťahujú mladiství“ –, aby tak presadili myšlienku, že pedofília „nie je nič hrozné“, alebo že ide len o „odlišný druh lásky“.

Zdá sa, že sexualizácia detí už nie je viac neakceptovateľná,“ pokračuje moderátor a pripomína že „pedofilov slávne zabíjali trestanci vo väzeniach, pretože ešte aj vrahovia ich pokladali za nemorálnych.

Podľa moderátora veľké médiá nielenže zámerne neinformovali o kauze Balenciagy a ďalších podobných, ale ešte aj démonizujú a snažia sa zničiť tých, ktorí na nastupujúcu sexualizáciu detí poukazujú.

MG

Zdroj: Fox News, ilustračný obrázok, zdroj – youtube.com


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Donald Trump: „Urobme Ameriku opäť modliacou sa!“ Bývalý prezident však zároveň predstavil kontroverznú verziu Biblie

Štyri odporúčania pre hlbšie plnohodnotné prežitie Svätého týždňa 2024

Oficiálny vatikánsky denník L’Osservatore Romano uverejnil článok s názvom „Krížová cesta homosexuálneho chlapca“, v ktorom propaguje LGBT

Alarmujúce výsledky prieskumu medzi Slovákmi: Väčšina potraty akceptuje, polovica aj registrované partnerstvá, rovnako eutanáziu! Aj tzv. konzervatívci!!!