Válka operních hvězd. Pecková se pustila do kolegů, Kalivodová na ni poslala právníky

Operní pěvkyně Dagmar Pecková

Pěvkyně Kalivodová a Pecková se do sebe pustily

Pozdvižení ve světě českých operních hvězd. Pěvkyně Andrea Kalivodová a Dagmar Pecková se do sebe pustily nejen na sociálních sítích, ale i v médiích. Do centra jejich slovních přestřelek se dostala i další známá jména.

„Když si někdo musí v bulváru nutně dokazovat, že něco umí, je to zkrátka chudák. Nic víc, nic míň. A to, že se na tom sveze zrovna Kalivodová, kterou normálně vyrazili z Národního divadla, to asi zapomněla podotknout,“ zní jedno z prohlášení Peckové směrem ke kolegyni. Kalivodová se rozhodla jednat a slovní útoky Peckové předala právníkovi.

„Pomlouvá mě soustavně všude, a to už dlouho a velmi cíleně. Je to za čarou, proto jsem se ozvala,“ zdůraznila pro CNN Prima NEWS Kalivodová. Pecková však prohlásila, že se svou kolegyní žádný spor nemá. „Na smyšlenky a polopravdy v bulváru nemám v úmyslu reagovat. Nemám potřebu dokazovat si, co umím,“ reagovala.

Pecková přitom označila svou sokyni i jako bývalou přítelkyni politika Jiřího Paroubka. „Nikdy jsem s Paroubkem nic neměla. To je, jako kdybych o vás řekla, že jste krásný blonďák,“ odkazovala na reportéra CNN Prima NEWS, který má tmavé vlasy. Veřejnost se ke při dvou žen staví poměrně jasně. „Neměly by to probírat na veřejnosti,“ uvedl v anketě oslovený muž. Dotázaná žena dodala, že jí tyto „klasické hádky slavných žen přijdou jako hloupost“.

Vítek: Asi je nespokojená

Rozhodně se tak nedá říct, že by Čechům tato přestřelka nedala spát. Na druhou stranu kolegové z branže své reakce do světa poslali. „Chtěla by na sebe nějak upozornit. Supraphon jí nechce vydávat nová cédéčka, a proto jí ležíme v žaludku my, kterým se daří,“ reagoval zpěvák Marian Vojtko na další narážku Peckové. Ta směřovala na hudební uskupení 4 tenoři – jehož členem je i zpěvák Pavel Vítek.

„Dagmar Pecková nedávno prohlásila, poté, co nám Supraphon udělil platinovou desku, že je to kýč. Napadá mě jediná věc, a to, že je sama se sebou nespokojená, s tím, co v životě nebo kariéře dosáhla,“ sdělil Vítek.

A napadení se nevyhnul ani zpěvák Daniel Hůlka. „Někdy mi přijde, že tady v Čechách stačí, že máte dlouhé šedivé vlnité vlasy, abyste mohl zpívat role,“ rýpla si Pecková.

Tagy: