MojAndroid

Anketa NAY Android Roka 2022 je v plnom prúde a vy môžete hlasovať za vaše obľúbené zariadenia uplynulého roka. Váš hlas nielen prispeje lepšiemu umiestneniu vášho obľúbeného zariadenia, ale zároveň vás zaradí do súťaže o hodnotné ceny. Jednou z nich je aj smartfón Xiaomi 12T Pro.

Xiaomi 12T Pro

Výborne vybavený smartfón s TOP parametrami za atraktívnu cenu. Hlavným lákadlom je fotoaparát na zadnej strane s rozlíšením až 200 megapixelov. Xiaomi 12T Pro sa však môže pochváliť aj ďalšími zaujímavými vlastnosťami.

Výkon zabezpečuje výkonný čipset Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 a nechýba ani kvalitný displej. Ten má uhlopriečku 6,56 palca a rozlíšenie 2712 x 1220 pixelov. Okrem toho sa môžete spoľahnúť aj na veľkú batériu s kapacitou 5000 mAh.

Xiaomi 12T Pro
Xiaomi 12T Pro | Zdroj: Xiaomi

Ďalším veľkým lákadlom tohto telefónu je extrémne rýchle nabíjanie s výkonom až 120 W, pričom nabíjačku nájdete priamo v jeho balení. Vo výbave nájdeme aj stereo reproduktory Harman Kardon, 20-megapixelový selfie fotoaparát či podporu 5G.

Čo môžete vyhrať?

V ankete NAY Android Roka 2022 môžete vďaka svojmu hlasu vyhrať množstvo hodnotných cien. Hlavnou cenou je skvelý robotický vysávač a mop v jednom – iRobot Roomba Combo J7+.

Okrem toho sú v hre aj ďalšie hodnotné ceny. Každý hlasujúci má šancu získať aj smartfóny Motorola edge 30 Ultra, Xiaomi 12T Pro, OPPO Reno7 5G Startrails Blue, Nokia G60, produkty od Creative alebo štartovací balík smart domácnosti od HomeSystem.sk.

Ako môžete zvýšiť svoje šance na výhru?

Hoci sa každý hlasujúci môže zapojiť iba raz, tí najaktívnejší majú možnosť výrazne zvýšiť svoje šance na výhru. Aj tento rok je totiž možné pozvať do ankety vašich známych. Všetci tí hlasujúci, ktorí do ankety pozvú aspoň piatich ďalších priateľov alebo známych, budú zaradení do samostatného žrebovania o 3x špeciálnu retro krabicu s legendárnym antivírusom NOD32 a 5x ročnú Premium+ licenciu navigácie Sygic.

Ten hlasujúci, ktorý do ankety pozve najviac kamarátov, automaticky vyhráva skvelú audio-dvojicu Creative Live! Mic M3 a Creative Zen Hybrid. Známych môžete do ankety pozývať prostredníctvom vášho účtu na stránke AndroidRoka.sk.

Generálny partner NAY

Generálnym partnerom ankety Android Roka je aj tento rok spoločnosť NAY. Každé zariadenie, ktoré sa umiestni na niektorej z prvých troch priečok, bude v e-shope NAY.sk označené príslušným odznakom.


25.11.2022

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+