Dvojice si naplno užívala, jak v Česku, tak i na dovolené v Řecku, kam odletěli na konci srpna. 

Řekové jsou fajn. Jsou velmi otevření a upřímní. Hotelový fotograf na mě volal Milla Jovovich, barman v lobby zase Angelina a barman u bazénu... ehm, to je jedno. Podstatné je, mít úsměv na tváři a tím se řídím už dlouho. Je to jen rozhodnutí a pozitivně nastavená hlava dokáže zázraky,“ pochlubila se na sociální síti Martina přezdívaná Maca. „Jak by můj drahý řekl: Vždyť úsměv nic nestojí,“ dodala usměvavá kráska. 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Dvořák: Zdravotní problémy na natáčení Anděl Páně 2! Vysoké horečky! Blesk TV

Herečka dokonce zveřejnila i jejich společnou fotku z výletu, i když tedy z Česka - z festivalu ve Varech. „Macka, Vy máte doma polovičního Jamesa Bonda, ten hlas má neskutečný,“ komentují její fanoušci a až na pár výjimek, kteří je nazvali otcem s dcerou, jim všichni lásku přejí. 

Dvořák se ke svému soukromí nevyjadřuje, ale je vidět, že mu vztah s Martinou prospívá. Jindy nerudný patron byl na křtu knihy Lenky Pastorčákové samý úsměv a vtípek. 

Já a ješitnost? No nevím. Říká se, že každý správný chlap je ješitný,“ smál se Dvořák. „Tak asi nejsem ten správný chlap. Docela mě vycvičilo minulé angažmá v divadle, kde, když někdo chtěl někoho ocenit, že se mu povedla nějaká role, tak hned dostal za uši větou: Dost! Tady se přece nechválí… Takže když mě přece jen někdo pochválil, tak jsem automaticky odpovídal: No, hlavně, že se nikomu nic nestalo...“ vysvětlil herec, který má s exmanželkou Bárou Munzarovou (50) dospělou dceru Annu (20). 

Fotogalerie
29 fotografií