Air Canada nově nabízí na domácích linkách živé televizní vysílání

25.11.2022 - USA & Kanada



Cestující Air Canada mohou nově na vybraných vnitrostátních linkách sledovat živé televizní vysílání. Společnost nabídkou cílí na sportovní fanoušky a pasažéry hledající aktuální informace.

K dispozici je celkem šest televizních kanálů v angličtině a ve francouzštině: sportovní TSN, TSN 2 a RDS a dále zpravodajské kanály CTV News Channel, LCN a BNN Bloomberg. Na sportovních kanálech jsou k dispozici také přímé přenosy z významných sportovních událostí. CTV News Channel je celokanadský zpravodajský kanál, stanice LCN je stanice z Quebecku a BNN Bloomberg se zaměřuje na ekonomické zpravodajství.

(foto: Air Canada)

Živé televizní kanály jsou součástí zábavního systému a je možné je sledovat zdarma. Nabídka živého vysílání je nyní k dispozici ve více než čtyřiceti letadlech Air Canada typů Airbus A220, A330, Boeing 777 a 787 Dreamliner.

V půli příštího roku by mělo být živé televizní vysílání k dispozici na polovině letadel, které létají na domácích letech. Air Canada je jedinou kanadskou společností, která v současnosti nabízí možnost sledovat televizní vysílání na vnitrostátních linkách.

Témata