Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jiřina Bohdalová jako Bůh pomsty vrací úder: Producent, který ji urazil, neuvidí ani korunu

Jiřina Bohdalová
Zdroj: Herminapress.cz
+ Další 2 fotografie
spor

Jiřina Bohdalová (91) onemocněla těžkou chřipkou, místo pochopení se ale od producenta ostravských vystoupení Petra Baránka dočkala jen podezírání, obviňování a urážek. To si ale první dáma českého herectví nenechala líbit, a jak přiznala eXtra.cz, tomuto muži ve spojení s její uměleckou osobností už nenechá vydělat.

Jiřina Bohdalová: Kvůli ponížení zrušila Ostravu

Herečka Jiřina Bohdalová (91) souhlasila s tím, že o tomto víkendu vystoupí na dvou předem vyprodaných představeních. Když ale během týdne onemocněla tak, že nemohla jít ani na společenskou událost, na kterou se velmi těšila, omluvila se předem i v Ostravě.

„Nejdu ani na svou vlastní filmovou premiéru, jak je mi špatně. Mám bolesti, mám chřipku, a oni to nechápou,“ sdělila eXtra.cz již dříve.

Promotér a producent vystoupení Petr Baránek ji přesto obvinil z podvodu a ze lži, protože si špatně vydedukoval, že v sobotu má údajně hrát v jiném divadle, což se ale ukázalo jako nesmysl. Psal o ní také jako o „temném stínu minulosti“, jak jsme již informovali v původním článku.

To paní Jiřinu, jejíhož otce bolševici odsoudili k trestu smrti (později zmírněném) a která hrála v protitotalitním filmovém skvostu Ucho, pořádně nakrklo.

„Hned jsem se podívala do diáře a dala tomu člověku náhradní termíny na 14. a 15. ledna, kdy bych ochotně přijela. Ale já s nikým žádnou smlouvu nepodepsala, a pokud jsem tedy pro tu osobu stín temné minulosti, tak jí vzkažte, že tím pádem samozřejmě vůbec nepřijedu,“ sdělila eXtra.cz rázně.

Producent žehlí situaci

„Nikdo nemůže čekat, že po takovém chování a urážení nechám takového člověka vydělat si na mně. Ruším to, za takovým člověkem opravdu nepojedu,“ potvrdila naší redakci.

„Pozdravujte prosím mé ostravské příznivce, velice si jich vážím a doufám, že pochopí situaci. Při jakékoli jiné příležitosti bez účasti tohoto dotyčného pořadatele se s nimi zase ráda uvidím,“ doplnila Jiřina Bohdalová.

Petr Baránek později redakci zkoušel ještě tvrdit, že představení ruší on, to ale bylo několik hodin po oznámení Jiřiny Bohdalové a zároveň poté, co se veřejně omlouval za své předchozí chování a uvedl, že náhradní představení proběhnou.

Jak kauza začala

Původně celá situace vznikla kvůli tomu, že Baránek nejen do naší redakce poslal rozhořčený e-mail s obviněními vůči herečce. Za mne podvod jednak na mé osobě, na všech nás z Ostravska, ale hlavně těch, kteří si poctivě koupili vstupenky na její představení… Pro mne jako producenta ‚bezva obchod‘ s někým, koho jste respektovali, a přitom se ukázalo, že je to jen temný stín chmurné minulosti a ojeb po našymu (= česky podvod od první chvíle),“ obviňoval bez mrknutí oka Bohdalovou.

Když pochopil, že přestřelil, zařadil zpátečku. „Je to v pohodě, už jsme to vyřešili. Představení jsou přesunutá z důvodu onemocnění paní Bohdalové, takže já se omlouvám a všechno je v pořádku,“ tvrdil nám ve čtvrtek ještě předtím, než se Bohdalová rozhodla spolupráci s ním zrušit úplně.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy