Stanú sa z celého Slovenska jedny veľké Kúty? Ako sa údajné hoaxy o migrantoch ukázali byť realitou -

Stanú sa z celého Slovenska jedny veľké Kúty? Ako sa údajné hoaxy o migrantoch ukázali byť realitou

Branislav Michalka
26. novembra 2022
  Spoločnosť  

Extrémisti len strašia ľudí?

Posmešky aj rozhorčené útoky liberálnych síl na adresu tých, ktorí od veľkej imigračnej vlny v roku 2015 varujú pred možnosťou príchodu nelegálnych migrantov na Slovensko, náhle umĺkli a liberálna propagandistická mašinéria sa teraz sústreďuje na prezentáciu nelegálnych migrantov v čo najružovejších farbách.

Nelegálni migranti sú už totiž tu, a tak aj ten najhlúpejší slniečkár, ktorý od roku 2015 neustále krútil hlavou nad obavami „dezolátov“ z nelegálnej migrácie, keď „tu predsa žiadni migranti nie sú“, musel teraz konečne svojou múdrou a tolerantnou hlavou dokrútiť. Potvrdenie dezolátnych obáv a realita ho však evidentne nepripravili o jeho neutíchajúcu energiu, a podľa všetkého v žiadnom prípade nemieni verejne svoje omyly, zavádzania či klamstvá korigovať.

Tlačová konferencia zástupcov Ministerstva vnútra SR k problematike nelegálnej migrácie sa konala 10. novembra 2022 pred stanovým mestečkom v Kútoch. Na snímke stanové mestečko v Kútoch.
FOTO TASR – Vladimír Miček

Naopak, všetko nasvedčuje tomu, že liberálna úderka sa v skutočnosti teší z nadchádzajúceho „kultúrneho obohatenia“ Slovenska a z deštrukcie jeho relatívnej kultúrnej a etnickej homogénnosti. Jediné z čoho má usilovný slniečkár obavy, je „nebezpečenstvo“, žeby sa slovenské, dobre ostrihané ovečky, mohli nejakým spôsobom postaviť novému trendu (ktorý bol ešte pred niekoľkými rokmi označovaný ako „hoax“, „dezinformácia“, „extrémizmus“ a „hate crime“) na odpor.

Signifikantná je v tomto smere reportáž z utečeneckého tábora v Kútoch, ktorú priniesol popredný šíriteľ liberálneho katolicizmu na Slovensku, portál Postoj. S pravou dialektickou bravúrou obracia celý problém naruby a z obete nelegálnej migrácie – z európskej a slovenskej majority, robí potenciálnu hrozbu, a z migrantov, ktorí plnia denne čierne kroniky európskych médií zločinmi, potenciálne obete slovenskej nenávisti.

Dôstojný pán sa bojí Slovákov

Ako názov článku na Postoji bol použitý citát z vyjadrenia kňaza Františka Moška, ktorý buď s dokonalou nevedomosťou o výčinoch a zločinnosti ilegálnych migrantov na Západe (stačí prejsť niekoľko kilometrov do Rakúska), alebo s účelovou politickou korektnosťou tvrdí: „Niekedy sa viac obávam, čo vyvedú naši ľudia, a nie migranti.

Fotografie z tábora ukazujú, že drvivá väčšina jeho zahraničných návštevníkov sú mladí muži, oblečení v štýle, o ktorom sa pracovníkovi fabriky na východnom Slovensku sníva len pred Vianocami a usilovne hľadiaci do svojich šikovných drahých smartfónov. Celkový obraz je dokreslený štatistikou pohlaví v tábore (napodiv sú uvádzané len dve pohlavia) od 15. do 22. novembra, vykazuje dominanciu mladých mužov v počte okolo 100 a viac, oproti zanedbateľnému počtu žien v počte 14 a menej. Ide teda presne o takú vzorku, ktorá vzbudzovala obavy už v roku 2015, a ktorá aj tieto obavy v západoeurópskych metropolách pomáha zhusta napĺňať. Každého, kto poukazoval v tom čase na zavádzajúce informácie liberálnych médií o skladbe utečencov, však milovníci tolerancie preklínali obvyklými frázami o tuposti a nenávisti dezolátnych živlov.

Napriek tomu, že s touto vzorkou majú obyvatelia EÚ siahodlhé a trpké skúsenosti, rozhodol sa dôstojný pán apriori démonizovať majoritné obyvateľstvo ako zdroj nebezpečenstva. Má k tomu nejaké konkrétne dôkazy? Zaregistroval fyzické útoky na migrantov, znásilnenia či dokonca vraždy úbohých obyvateľov tábora zo strany kultúrne obohatených Záhorákov?

To samozrejme nie, pretože inak by sme tu už mali podobnú neutíchajúcu kampaň, ako v prípade vraždy na Zámockej ulici, a celé dni by sa všetky inštitúcie od Zväzu záhradkárov, cez Spolok potápačov až po Pápežskú nunciatúru kajali.

Na druhej strane sa ale stačí pozrieť na správy zo zahraničnej tlače, napríklad z Francúzska alebo Švédska, aby bolo každému občanovi, ktorý nemá miesto hlavy brožúrku mimovládnej organizácie, jasné, že nebezpečenstvo spočíva skôr na strane migrantov, než na strane domáceho obyvateľstva. Jeden sa musí pýtať: Nepozná dôstojný pán tieto informácie? Nikdy nečítal, ako vzrástla zločinnosť vo Švédsku od migračnej vlny? Alebo sa domnieva, že to spôsobujú netolerantní Švédi, či dokonca do Švédska zabiehajúci a šarapatiaci Záhoráci, ktorých sa na rozdiel od migrantov bojí?

Uveďme len najvypuklejšie prípady z Francúzska za posledný mesiac, o ktorých referovali medzinárodné médiá, s vedomím, že toto je skutočne len vrchol ľadovca.

Vpred za kultúrnym obohatením!

15. novembra sa dostalo na verejnosť, že 16-ročný Severoafričan, ktorý sám imigroval do Európy, znásilnil od 28. októbra do 5. novembra niekoľko mladých Francúzok. Jazdil po meste na skútri (odkiaľ ho mal?), ženy udrel za jazdy, potom ich nožom donútil k pohlavnému styku, bil ich, okradol o cennosti a po odvedení práce išiel za ďalšou. (https://www.lefigaro.fr/faits-divers/lille-un-mineur-mis-en-examen-pour-deux-viols-commis-en-pleine-rue-20221115?utm_source=app&utm_medium=sms&utm_campaign=fr.playsoft.lefigarov3)

2. októbra si 40-ročný imigrant z Konga vyhliadol 24-ročnú Francúzku, ktorá išla do práce. Začal ju biť a vyzliekať, do úst jej napchal kornút s popkornom, aby nekričala. Po zatknutí páchateľ známy polícii ako notorický zlodej a príživník, uviedol ako dôvod konania chuť mať sex s peknou bielou ženou. (https://actu17.fr/faits-divers/paris-une-jeune-femme-echappe-de-peu-a-un-viol-en-pleine-rue-lagresseur-ecroue.html)

20. novembra afganský migrant odsúdený v minulosti za sexuálne útoky, zavraždil 73-ročného muža. (https://rmx.news/france/no-good-deed-unpunished-afghan-migrant-stabs-73-year-old-man-30-times-after-being-allowed-to-stay-at-his-apartment-in-paris/)

9. novembra dobodal 23-ročný afganský migrant 19-ročnú študentku architektúry a po vražde oznámil jej otcovi: „Zabil som tvoju dcéru.“ (https://rmx.news/article/i-killed-your-daughter-afghan-migrant-tells-french-father-he-murdered-his-19-year-old-daughter-during-phone-call/)

Jedna zo znásilnených obetí 16-ročného imigranta z Guiney, mala len 6 rokov! Polícia prípad ignorovala, ale keď zúfalý otec dievčaťa zbil násilníka, polícia ho zatkla a teraz mu hrozí 10 rokov väzenia! Len pred rokom v tom istom meste uniesol a znásilnil mentálne zaostalé 11-ročné dievča 19-ročný migrant z Nigérie!

Francúzskom nedávno otriasol aj prípad 12-ročnej Loly, ktorú zneužila a utýrala žena – migrantka. (http://christianitas.sk/otcovi-6-rocneho-dievcatka-hrozi-vazenie-zbil-totiz-migranta-ktory-ju-znasilnil/)

A to je len Francúzsko a úzky výsek udalostí. Kto vie o francúzskych (alebo švédskych) „no-go zónach“, ten si ľahko domyslí, že toto je len veľmi selektovaný výber. Kto má chuť a predovšetkým žalúdok prehrabávať sa v záplave podobných správ, má dnes v Európe široké možnosti.

Dôstojný pán sa však bojí Slovákov, že budú vyvolávať na nejakej „diskotéke“ s migrantmi konflikty. Má na mysli také konflikty, aké sa pokúsili vyvolať pred niekoľkými rokmi migranti na nórsko-ruských hraniciach, navštíviac cez hranice diskotéku v ruskej dedine, nedomýšľajúc, že medzi dôkladne liberálne vyškoleným obyvateľstvom Nórska a Rusmi sú určité rozdiely? Pri tomto konflikte dobrí migranti začali obťažovať domáce ženy a dievčatá, na čo sú zo Západu zvyknutí ako na štandard, a boli nemilo prekvapení, keď ich musela zachraňovať ruská polícia a rozväzovať im spútané ruky, nájduc ich ležiacich v snehu a vyzlečených.

Každý, kto pozná sexuálny apetít orientálnych „mladíkov“, ktorý sa prejavuje hľadaním predmetu uspokojenia ber kde ber a ich pohŕdanie európskymi ženami, si ľahko domyslí, kto v skutočnosti vyvoláva konflikty. Alebo má dôstojný pán nejakú skúsenosť s tým, že Záhoráci v Kútoch a okolí lovili tých 14 žien, ktoré sa údajne v tábore nachádzajú?

Včera hoax, dnes pravda

Slniečkárska idylka, ktorá umožňovala zosmiešňovať obavy občanov z nelegálnej migrácie, sa skončila po eskalácii rusko-ukrajinského konfliktu vo februári 2022. Cez hranice sa začali valiť ukrajinskí utečenci, niektorí z nich s podozrivými neukrajinskými črtami. Čoskoro sa dala pozorovať na bratislavskej Hlavnej stanici a v jej okolí drobná zmena v skladbe návštevníkov: stanica bola obohatená o určité exotické prvky.

Tento trend sa počas roka stupňoval, súc ešte stále zo zotrvačnosti bagatelizovaný liberálnou úderkou, až nakoniec muselo priznať Ministerstvo vnútra SR, ale aj to len pod tlakom uzavretia hraníc zo strany Česka a Rakúska, že len od 29. septembra zadržali na území Slovenska 4466 nelegálnych migrantov a 63 prevádzačov. A to sú len tí zadržaní. Koľko ich unikne a koľko ich tu nekontrolovane pobehuje? Koľko ich vlastne na Slovensku je?

11. novembra si už túto otázku kladie, povážte, aj kráľ liberálnych médií Denník N. Chce snáď šíriť hoaxy a nenávisť? Dokonca sa pýta, ako túto situáciu riešiť. Ale čo chce vlastne riešiť? Veď ide o obohatenie a zároveň prirodzený proces, ktorý je všetkými ľavicovými liberálmi vítaný a podporovaný. Jedine, žeby mali na mysli dumanie nad rôznymi spôsobmi, ako migrantom poskytnúť na účet majoritného obyvateľstva čo najlepší servis. Takúto snahu po „riešení“ môžeme v EÚ pozorovať už celé desaťročia.

Vláda nakoniec musela kvôli tomu, čo malo byť ešte pred rokom hoaxom a nikdy sa nestať, zvolať tlačovú konferenciu a priznať enormný nárast nelegálnej migrácie. A opäť, podobne ako dôstojný pán z Kútov, aj neodvolateľný minister vnútra Mikulec, práve na tlačovej konferencii vyzýva ľudí „aby nezneužívali tému migrácie a nezvyšovali mieru nenávisti“. Znovu tá krásna dialektika, ktorá robí z obete zločinca. Nie ten je na vine, kto svojím správaním nenávistné emócie vyvoláva, ale ten, ktorý má z jeho správania strach.

Minister zároveň tvrdil, že Slovensko nemôže zaviesť vnútorné kontroly ani vyhostiť migrantov z Afganistanu či Sýrie. Odvoláva sa na viaceré medzinárodné dohody a dokumenty, podľa ktorých Slovensko postupuje. Ale čo? A počas covidového cvičenia mohol ten istý pán minister zavádzať vnútorné kontroly? A ktože to nechcel púšťať obyvateľov cez okresy ani na cintoríny? Odrazu sa to nedá?

Takže aké bude posledné štádium tohto procesu, ktorý bol ešte pred pár rokmi len strašením nezodpovedných extrémistov?

Z doterajších skúseností európskych „dezolátov“ je zrejmé, že dichotómia „dobrí migranti – zlí domáci obyvatelia“ bude utešene prekvitať, a to aj vďaka činnosti katolíckych liberálov. Čím viac budú aj na Slovensku vychádzať na povrch excesy s migrantmi, tým viac budú hľadať liberáli vinu na strane majoritného obyvateľstva. Skúsenosť s rómskymi osadami je pre každého občana Slovenska dostatočným vzorom, aby si vedel predstaviť, kto bude ťahať za kratší koniec, keď vedľa mesta alebo obce vyrastie namiesto osady ďalší stanový tábor.


PODPORTE PORTÁL CHRISTIANITAS

Váš príspevok je životne dôležitý pre udržanie a ďalší rozvoj portálu.
Prosíme Vás, podporte nás sumou:

5 € 10 € 20 € 50 €

Bráňme spolu vieru, rodinu a vlasť!

PDF (formát pre tlač)

Najnovšie články

Koniec tridentskej sv. omše v americkom Marylande? Niektorí katolíci sú z rozhodnutia Vatikánu smutní, iní nie

Rozhodne sa Poľsko pre deportácie ukrajinských mužov na Ukrajinu?

Kostnický koncil – náhľad do jeho obradov a liturgických úkonov

USA: Ďalšia konvertitka na katolicizmus z radov populárnych influencerov