MojAndroid

Spoločnosti Honor sa posledné dva roky skutočne darí a tento týždeň uviedla skladací smartfón Honor Magic Vs. Podľa portálu GSMArena popri ňom potichu predstavila nové TWS slúchadlá Honor Earbuds 3i. Aké sú ich prednosti?

Funkcia ANC funguje až do hladiny 32 decibelov

Z pohľadu dizajnu ide opäť o miernu kópiu populárnych slúchadiel AirPods Pro. Odpovedá tomu aj farba, pretože slúchadlá od spoločnosti Honor sa budú predávať len v islandskej bielej farbe. Rozmery slúchadiel sú 30,5 x 24,3 x 21,6 milimetrov a hmotnosť 5,5 gramov. O odolnosti voči vode sa výrobca nezmieňuje.

Dizajn Honor Earbuds 3i | Zdroj: GSMArena.com

O kvalitný zvuk slúchadiel sa má postarať 10-milimetrový dynamický menič. Earbuds 3i disponujú rôznymi zvukovými režimami. Okrem základného režimu sú k dispozícii zvýraznené basy, jasnejšie výšky alebo zvýraznené vokály. S Android smartfónmi sa slúchadlá prepoja pomocou technológie Bluetooth 5.2.

Funkcia ANC sa hodí v hlučnom prostredí | Zdroj: GSMArena.com

Ani slúchadlám Honor Earbuds 3i nechýba populárna funkcia aktívneho potlačenia hluku (ANC), ktorá v ich prípade funguje až do hladiny 32 dB. Pre lepšiu kvalitu volania je k dispozícii AI s duálnymi mikrofónmi na redukciu šumu vo viac hlučnom prostredí. Slúchadlá sú tiež vybavené transparentným módom, ktorý zaistí dobrú počuteľnosť zvukov z okolia.

Honor Earbuds 3i vydržia prehrávať hudbu celkovo až 32 hodín

Podľa výrobcu dokážu slúchadlá na jedno nabitie prehrávať hudbu až 10 hodín pri vypnutej funkcii ANC vďaka 55 mAh batérii v každom slúchadle. Pri priebežnom dobíjaní v nabíjacom puzdre dostanete výdrž až 32 hodín. Slúchadlá je možné ovládať a prispôsobovať cez aplikáciu Honor Smart Space.

Parametre | Zdroj: GSMArena.com

Ak slúchadlá stratíte, môžete ich nájsť pomocou funkcie Nájsť moje slúchadlo. Bez aplikácie ich môžete ovládať cez dotykové ovládanie. Novinka poteší aj mobilných hráčov. Slúchadlá totiž podporujú režim nízkej latencie. Honor Earbuds 3i sa začnú na čínskom trhu predávať od 2. decembra za cenu prepočte 67 eur. Neskôr sa dostanú aj na globálny trh.

Náš tip
Máte tieto Xiaomi a Redmi telefóny? Už nedostanú žiadnu aktualizáciu
26.11.2022

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+