Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ornella už zdobí stromeček a kritikům vzkazuje: My můžeme, jsme katolíci

Ornella Koktová
Zdroj: se souhlasem Ornelly Koktové
+ Další 4 fotografie
advent

Že se blíží vánoční svátky, to je znát nejen na ulicích i obchodech, ale také již v několika domácnostech. Jako například u Ornelly Koktové (29), která dbá na tradice a těsně před první adventní nedělí stihla ozdobit ohromný dvoumetrový vánoční stromeček, jak informovala na svém Instagramu. Pomocníky byli Quentin, Sven a Lilianne, její tři děti, které rostou jako z vody.

"A máme hotovo! Jsme připravení na advent a poprvé v historii 'Kokta family' máme 210 cm vysokou himalájskou borovici (docela výška). Světla jsou jako z pohádky, ovládají se podle přání na mobilu," informovala Ornella Koktová na svém Instagramu, kde sdílela několik snímků nejen již nazdobeného vánočního stromečku, ale také svých dětí, jejichž radost v očích řekne víc než tisíc slov.

Jsme katolická rodina

"Ta dětská upřímná radost je k nezaplacení. Na tom u nás stojí Vánoce a podle dětských očiček i u vás," napsala Ornelle jedna z fanynek. "Krásný stromeček. A ty dětičky jsou jako z katalogu. Ta radost a štěstí," dojímá se další.

Pod příspěvkem se také objevilo pár dotazů, zda není na vánoční stromek ještě brzy. "Stromeček máme k prvnímu adventu, protože jsme katolická rodina. A stromek je symbol ochrany domova," řekla Ornella pro eXtra.cz.

"Advent si chceme užít plnými doušky. Vím, že jsou děti ještě malé, ale chtěla bych je k tomu vést. Také nejsem typ člověka, který by měl doma stromek až do února. Myslím si, že na ten advent je to v pohodě, navíc si myslím, že tím eliminujete stres, který přijde v prosinci. Už tak je té práce dost, nemyslím jenom cukroví, ale třeba i normální práci," dodala Ornella ve svém instastories.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy