Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá modelka Juliana Nalu využívá své rychle nabyté slávy naplno. Veřejně známou začala být začátkem října po odhalení jejího románku se stále více kontroverzním rapperem a módním nárhářem Kanyem Westem (46), ale mediální bublinu má kolem sebe od té doby úctyhodnou. Obléká se proto tak, aby to co nejdéle vydrželo.

Nedávno například vyrazila s přáteli na noční tah do klubu Delilah v Hollywoodu v síťovaném overalu, který skutečně nechával už jen minimum prostoru pro představivost.

Sexy Brazilka sebevědomě kráčela při odchodu z podniku ve svém odvážném modelu značky Jean Paul Gaultier, slunečních brýlích a v botách z dílny jejího partnera a pohledy přítomných mladých mužů si náležitě užívala. Po rapperovi nebylo nikde ani památky, a tak si ji všichni troufli pořádně prohlédnout. Téměř nahá ostatně s oblibou chodí i umělcova bývalá přítelkyně Julia Fox.

Společně s Westem, který se obouval do své exmanželky Kim Kardashian ještě dlouho po jejich rozchodu, trávili pak večer na festivalu ComplexCon na kalifornské Long Beach. Kanye způsobil svou nečekanou účastí velký humbuk a v jednu chvíli se na něj a Julianu hlučný dav vrhnul ve snaze si je alespoň natočit na mobilní telefony. Až musela zasáhnout ochranka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám