Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Štefan Margita reaguje na Agátinu omluvu: Mám jiné a smutné starosti, napsal eXtra

Agáta Hanychová a Štefan Margita.
Zdroj: profimedia.cz/koláž:eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
reakce

Agáta Hanychová (37) se po více než týdnu rozhodla veřejně omluvit Štefanu Margitovi (66) a Jitce Čvančarové (44) za své nevhodné výroky. Jenže je velmi málo pravděpodobné, že uznávaní umělci o nějakou omluvu vůbec stáli. Po Agátině mizerné omluvě redakce eXtra.cz kontaktovala operního pěvce, který zareagoval slovy, že ve svém životě řeší jiné, smutné starosti. 

Před nějakou dobou se Agáta Hanychová rozhodla, že se ve svém pořadu Holčičky pustí do uznávaného operního pěvce Štefana Margity, který před několika měsíci přišel o svou milovanou ženu Hanu Zagorovou.

Slova Hanychové nebudeme z úcty k opernímu pěvci opakovat, avšak psali jsme o nich zde. Moderátorka redakci eXtra.cz později tvrdila, že mělo jít o vtip a že v pořadu to odvysíláno být vůbec nemělo. "Bylo to řečeno ve vtipu a mělo to být vystřižené, bohužel na dramaturga se nedá spolehnout," napsala nám.

Později se však navezla i do herečky Jitky Čvančarové, kterou nazvala "příšernou a obtloustlou", a také se divila, že letos "nepřijela do Varů ukazovat kozy a špeky".

Agáta se konečně "omluvila"

Za nechutné výroky si Agáta vysloužila pořádnou vlnu kritiky, která stále neutichala. Proto se rozhodla po více než týdnu za svá slova omluvit. Jenže ani trochy empatie a přesvědčivé lítosti se "JČ" neboli Jitka Čvančarová a "ŠM" alias Štefan Margita nedočkali.

"Veřejně se omlouvám JČ a ŠM, mrzí mě, že jsem se jich svým nevydařeným humorem dotkla, a přeju jim hezkou první adventní neděli. Doufám, že moji omluvu přijmou a mě si neodnese 5. prosince čert," uvedla na Instagramu, aby se zřejmě očistila. Iniciály jmen později Hanychová přepsala na celá jména.

Štefan Margita reaguje na Agátinu omluvu

Jenže je velmi málo pravděpodobné, že umělci vůbec o nějakou omluvu stáli. Redakce eXtra.cz kontaktovala operního pěvce Štefana Margitu, který prožívá po smrti své životní partnerky Hany náročné chvíle. Takhle zareagoval na Agátinu omluvu. "Zdravím vás. Věřte, že mám jiné a smutné starosti. Včera, 26. listopadu, to byly již tři měsíce od smrti mé Hanky," odpověděl Štefan Margita.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy