Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Žilková je na omluvu své Agátky pyšná: Lidé se bouří, prý by zasloužila pár facek

Agáta Hanychová: Veronika Žilková je na omluvu své dcery hrdá
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 6 fotografií
vztahy

Agáta Hanychová (37) se po více než týdnu veřejně omluvila Štefanu Margitovi (66) a Jitce Čvančarové (44) za své nevhodné výroky. Její omluvu ovšem nikdo neocenil víc než její matka Veronika Žilková (60), která na svém Instagramu ukázala, jak hrdá na svou téměř čtyřicetiletou dceru je, a fanoušci se nestačí divit. Brzy trojnásobná maminka by prý zasloužila místo pochvaly spíš pár facek.

Agáta Hanychová se nedávno ve svém pořadu Holčičky ostře pustila do Štefana Margity a Jitky Čvančarové. Krátce po úmrtí Hany Zagorové řekla o operním pěvci slova, která z úcty k němu nechceme opakovat, avšak psali jsme o nich zde, a pak se pustila do Čvančarové, kterou nazvala "obtloustlou a příšernou".

Žilková je na svou dceru "Agátku" hrdá

Není se čemu divit, že na Agátu se přivalila lavina kritiky, která ani s dalšími dny neutichla, a proto se máma brzy tří dětí rozhodla po více než týdnu veřejně omluvit.

"Veřejně se omlouvám JČ a ŠM, mrzí mě, že jsem se jich svým nevydařeným humorem dotkla, a přeju jim hezkou první adventní neděli. Doufám, že moji omluvu přijmou a mě si neodnese 5. prosince čert," uvedla na svém Instagramu. Toho si hned všimli lidé na sociálních sítích a mnozí ji za to obratem zkritizovali. Podle nich totiž text působí jako omluva se vztyčeným prostředníčkem za zády.

Přesto se Agáta dočkala nějakého zastání, a to od své vlastní krve. Maminka Veronika Žilková je na svou dceru velmi hrdá, že po týdnu konečně zveřejnila omluvu. "Konečně, Agátko," reagovala na svém Instagramu na Agátinu omluvu.

Arogantní a zlá slova

Jenže pod příspěvkem se rázem objevily desítky komentářů. Veronika by si prý spíš měla uvědomit, že její dcera už není malá holčička, ale téměř čtyřicetiletá žena s třetím potomkem na cestě. Místo pochvaly by jí podle lidí měla dát spíš pár výchovných pohlavků. "By potřebovala pěkných pár facek," napsala jedna ze sledujících.

"No tak tímto už to nezachrání. To nebyl nevydařený humor, ale slova zlé, arogantní a hloupé kravky, která by měla být posledním člověkem, jenž může někoho takhle kritizovat. Je škoda, že tak fajn ženská jako vy má tak blbou dceru," napsala Veroničina fanynka.

"Měla byste se zamyslet, tohle není žádná omluva. Není taková hvězda, jak si o sobě myslí, a dost to v poslední době přehání. Je mi líto i vás, protože je to vaše vizitka. Jste její matka," podotkla další.

"Neodpustila bych. Má dřív myslet, než něco řekne, a ať si pak za svým názorem stojí. Vyřčená slova se nedají vzít zpět i přes případné odpuštění. Ten červík už zůstane navždy zavrtaný," píší další. Komentářů v podobném duchu bylo nakonec tolik, že je Žilková v nastavení příspěvku zakázala.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy