Objednejte si strojírenské služby u kvalitní společnosti

Přidat na Seznam.cz

Strojírenství má poměrně dlouhou tradici, na kterou navázala celá řada českých společností, přičemž jednou z nich je také KT MetSteel. Potřebujete dodavatele hutního materiálu? Sháníte někoho, kdo vám zajistí tvarové výpalky? Uvedená společnost se stane vaší pravou rukou, navíc si můžete být jisti kvalitou služeb a spolehlivým jednáním. V následujících řádcích vám prozradíme, co všechno má KT MetSteel k dispozici.

Služby

KT MetSteel má ve svém portfoliu služeb ohýbání plechu, trubek, tyčí, profilů, kulatin a dalšího hutního materiálu. Pro ohýbání se používají speciální CNC stroje, které zaručují přesnost a bezpečnost. Nemusíte se obávat, že by došlo k poškození materiálu.

Další možností je pálení plechu, při němž vznikají tvarové výpalky. Používají se k tomuto účelu různé technologie včetně pálení laserem a plazmou i řezání kyslíkem. Pálení laserem dokáže zpracovat plechy s rozměry 20 × 2000 × 6000 mm. Pálení plazmou povoluje rozměry plechu 300 × 3500 × 12000 mm. Řezání kyslíkem je vhodné pro plechy s rozměry až 3500 × 12000 mm.

V rámci strojírenské výroby vám KT MetSteel nabízí ještě i svařování, obrábění, povrchovou úpravu anebo komplexní strojírenskou výrobu, neboť má vlastní výrobní zázemí.

I sortiment je široký

KT MetSteel můžete oslovit i v okamžiku, kdy sháníte dodavatele hutního materiálu, do něhož spadá například nerezová ocel. Sortiment je pestrý a vybrat si můžete tyče, profily, jekly, trubky, ale třeba i nosníky. V neposlední řadě si můžete objednat odlitky, bloky a výpalky z plechu.

Vy se nemusíte o nic starat, protože si jen objednáte potřebný materiál, který vám zkušený tým společnosti KT MetSteel doručí na adresu vašeho podniku, ať už je hmotnost materiálu jakákoliv. Všechny materiály jsou v prvotřídní kvalitě.