Dejte si pod prostěradlo obyčejné mýdlo a uvidíte ty zdravotní přínosy


Mnoho lidí se obrací k přírodním a domácím lékům jako k možné léčbě jejich onemocnění a zdravotních problémů, protože jsou vysoce účinné a nezpůsobují žádné nebezpečné vedlejší účinky konvenčních léků.

Navíc jsou mnohem levnější, zcela bezpečné a snadno použitelné. Už jste někdy slyšeli o syndromu neklidných nohou?

Tento běžný zdravotní stav postihuje přibližně 50 % populace a je charakterizován křečemi v nohou. Je to vlastně neurologická porucha, která způsobuje nepohodlí nohám při odpočinku a je také známá jako “Charleyho koně”.

Bolest se navíc zhoršuje, pokud nohama během křečí hýbete. Tyto křeče jsou nejčastěji důsledkem dehydratace, nedostatkem minerálů a vitamínů a nadměrného cvičení. Přesto mohou být způsobeny také těhotenstvím, nadměrným užíváním alkoholu, cukrovkou a selháním ledvin.

Vypadá to však, že umístit mýdlo pod prostěradlo před spánkem může tuto poruchu zmírnit!


Více než 42 % lidí, kteří trpí touto chorobou, hlásí pozitivní účinky po pokusu o tento trik, přičemž se lékaři domnívají, že příznivý účinek je způsoben hořčíkem, který je obsažen v mýdle.

Dr. Oz naznačuje, že díky svým uklidňujícím a uklidňujícím vlastnostem může být levandulové mýdlo tou nejlepší volbou. Vyberte si však vždy přírodní mýdlo na bázi esenciálních olejů. Lidé, kteří zkoušeli tento trik, tvrdí, že je vysoce efektivní.

Zde jsou některé zkušenosti sdílené lidmi v programu Steady Health:

“V roce 1997 mi  vyskočila ploténka. Bylo to tak špatné, až to způsobilo poškození nervu. Obrovskou bolestí v dolní části zad a pravé nohy jsem trpěl 11 let.
Bylo mi řečeno, abych si pod prostěradlo položil mýdlo, abych tak zmírnil bolest. Vyzkoušel jsem se to a to skutečně fungovalo. Po více než 10 letech jsem konečně mohl opět spát v posteli.

Spal jsem celou dobu v křesle. Byl to můj třetí den s mýdlovým mýdlem pod prostěradlem a já jsem dnes ráno probudil bez jakékoliv bolesti. Doporučil bych to určitě vyzkoušet.

Vím, že to zní divně, ale zatím je to dobré. Doufám, že to pomůže i jiným !!! “- napsal Colin Owner z Oregonu.

Lucy Whitaker z Ohia například poznamenala:

“Když moje matka používala mýdlo k úlevě od bolesti a také proti křečím v nohách, myslela jsem si, že se zbláznila. Nyní mám i já v posteli hned několik mýdel, a to hlavně ve chvílích, kdy je každá noc plná bolesti v nohou. Funguje to jak na mě, tak i na mého manžela. Používáme také jakýkoliv typ mýdla. Neodstraňuje si důvod bolesti, ale dovoluje nám spát, když se bolest dostaví. Stojí za to zkoušet! ”
Co třeba hned dneska večer?


Zdroj: Having A Bar Of Soap Under Your Sheets Sounds Weird, But It Has Helpful Medical Benefits

NEPŘEHLÉDNĚTE

loading…

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Spočítejte *