Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

GLOSA: Když Agátina omluva zní jako další výsměch: Po týdnu zbabělosti měla radši mlčet

Agátě se outfit povedl.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 5 fotografií
GLOSA

Tak jsme se konečně dočkali a Agáta Hanychová se omluvila za své výroky vůči Štefanu Margitovi a Jitce Čvančarové. Trvalo to sice jen týden, ale přece jen se tak stalo, a to se počítá. Nebo ne? Jak se to vezme. Omluva Hanychové, kterou sdílela ve svých stories na Instagramu, totiž působí stejně neuctivě jako slova, která na adresu obou uznávaných umělců vypustila. 

Zřejmě jste to už všichni slyšeli, ale pokud ne, ještě to tedy jednou připomeneme. Agáta Hanychová ve svém pořadu Holčičky na TV Barrandov nejprve absoltuně nepochopitelně zpochybnila sexuální orientaci pěvce Štefana Margity, aby se následně opřela i do Jitky Čvančarové, kterou nazvala obtloustlou paní, jež ukazuje špeky. A že nešlo o žádný vtípek, bylo patrné i z toho, jakým způsobem opakovaně tlačila na novinářku, kterou měla jako hosta, aby potvrdila její slova.

Není divu, že Hanychová okamžitě způsobila pozdvižení a že schytala tvrdý hejt na sociálních sítích, a to nejen od fanoušků, ale i od dalších celebrit. Bylo to naprosto zasloužené. Normální člověk, který je schopný sebereflexe, by si hned sypal popel na hlavu. A co Agáta? Vinu v reakci pro eXtra.cz ihned hodila na tvůrce pořadu, že prý tyto pasáže měli vystřihnout. Následně se objevila na několika společenských akcích, kde se naopak bránila tím, že šlo o humor, což samozřejmě její "holčičky" vědí. Korunu tomu pak nasadila ublíženými řečmi, jak ji život ve společnosti ničí.

Omluva? Spíš výsměch

Zkrátka Agáta nechtěla přiznat, že udělala chybu, a tak to nejdřív hodila na někoho jiného a následně hrála komedii o ublížené. Nakonec se ale donutila k omluvě a slovo donutila je v tomto případě skutečně trefné, protože přesně tak ten vzkaz vypadal. "Veřejně se omlouvám JČ a ŠM, mrzí mě, že jsem se jich svým nevydařeným humorem dotkla, a přeju jim hezkou první adventní neděli. Doufám, že moji omluvu přijmou a mě si neodnese 5. prosince čert," napsala ve stories na Instagramu, kde bude text zobrazen jen po omezenou dobu a uvidí ho méně lidí, než kdyby mu věnovala řádný příspěvek.

Samotný text omluvy pak vyloženě stojí za to. Nejenže Hanychová neměla odvahu adresáty jmenovat a místo toho jen uvedla iniciály, ale především své výroky označila za humor. Ano, čtete správně. Agátiny poznámky, nebo spíš vynucování toho, aby její host potvrdil její nechutné řeči, měly být jednou velkou srandou k popukání. Kam se hrabe legendární humoristická skupina Monty Python.

Měla by poslouchat svou maminku

Mimochodem v době, kdy byla tato glosa ve vývoji, přidala Agáta na Instagram nové storiečko, kde už adresáty plně jmenovala. Proč? Protože si z ní začal dělat legraci celý internet. Agátě ve finále nepomohla ani Veronika Žilková, která sdílela slova své dcery na Instagramu a dala jasně najevo, že to moderátorce vyčítala. Zřejmě by tak Hanychová měla víc poslouchat svou maminku, která má očividně víc životních zkušeností.

Ruku na srdce, omluva za to, že někoho v televizi nazvete homosexuálem nebo obtloustlou paní, která ukazuje špeky, by totiž měla vypadat určitě jinak než jako výsměch. Přesně tak to totiž skutečně působí. Jako by uražená holčička říkala "tak teda promiň", zatímco za zády drží zdvižený prostředníček. Ostatně pokud ve schránce Hanychové přistane žaloba, taková omluva jí bude k ničemu...

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy