Hlavní obsah
Článek

Návrhářka Beata Rajská (61) si potrpí na neokoukané prostory. Proto také svoji novou kolekci představila na zámku Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou. Ten je stejně jako ostatní hrady a zámky přes zimu zavřený, otevírá se jen na adventní neděli a sloužil jako letní sídlo.

Nejsou tam krby ani kamna, pár plynových hořáků to nezachrání, takže zatímco diváci seděli v kabátech a šálách, modelky předváděly tenoučké šaty bez podprsenek v 6 stupních Celsia. Pánské doprovody dam v hledišti díky tomu viděly ještě o trochu víc, než bylo v plánu. "Představila jsem modely z hedvábí a organzy," upřesnila návrhářka, která nám v našem videu vysvětlila i to, odkud čerpala inspiraci.

"Vím, že jsem holky docela potrápila. O to víc mě potěšilo, když mi Andrea Bezděková s Lucií Petriškovou daly ještě na konci kytku," řekla Super.cz Beata, která tentokrát k osvědčeným modelkám přidala i herečku Veroniku Khek Kubařovou. "Vždycky mám předběžně nafitované, co kdo bude nést. A Veronika si může svoje šaty vzít domů," prozradila, že herečka dostala materiální honorář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám