Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stálice zpravodajství TV Nova Lucie Borhyová (46) si vyzkoušela, jaké je to být zpěvačkou, a v průběhu první adventní neděle vydala vánoční píseň a klip s názvem Splněná přání, kterou jí složil kamarád, zpěvák a skladatel Michal Kindl. „Tak ať se Vám všem plní i ta nejtajnější přání,“ napsala oblíbená moderátorka svým fanouškům.

Klip se dotáčel jen pár dní před vydáním a nutno podotknout, že Lucie si zpěv užívala o to více, že vokálně jí také pomohly její dvě krásné děti, dcera Linda a syn Lucas. Že by se ale vrhla do zpívání ve velkém, slavná zprávařka nezvažuje. „Do role zpěvačky bych se určitě nestavěla, to je silné slovo. Spíš si vyzkouším být zpěvačkou. Je to pro mě pro radost," řekla nedávno Lucie s úsměvem v rozhovoru pro Super.cz.

S tímto rozhodnutím ale někteří fanoušci nesouhlasí. „Měla byste se vydat trochu hudební kariérou.“ „Klobouk dolů, to bych nečekal, povedlo se Vám to. Moc pěkný,“ napsali jí někteří na sociální síti. Tak uvidíme, jestli do budoucna Lucie Borhyová překvapí další písničkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám