Hlavní obsah
Článek

Tím, že je po rozvodu opět zamilovaná, se pochlubila už v červenci. Teď krásná hudebnice Terezie Kovalová (34) poprvé s přítelem, básníkem a marketingovým specialistou Vítězslavem Bečkou poprvé vyrazila do společnosti. "Dříve nebyla příležitost, ale myslím, že je to správný čas a správné místo," vysvětlila Terezie na párty plné technických vychytávek.

Protože jsme Víťu znali už po boku herečky Báry Jánové (34), s níž chodil deset měsíců, okamžitě nás udeřilo do očí to, že změnil barvu vlasů. Bratr modelky Mariany Bečkové se odbarvil na platinovou, takže teď mají s Terezií stejný odstín a vypadají trochu jako sourozenci. "Inspiroval jsem se. A jako bratr a sestra? Leda ve stylu Hry od trůny," smál se Víťa.

Páru to klape, zařizují si společné bydlení a navzájem už poznali i svoje rodiny, což mimo jiné prozradili v našem videu. "Máme oba dost práce, tak se snažíme, abychom to měli doma hezké, i když tam jsme málo," svěřila Terezie. "Oba také rádi trávíme čas v přírodě," doplnil Vítězslav na téma společně tráveného času.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám