Hlavní obsah
Článek

Seriál Wednesday na Netflixu trhá rekordy. Za týden od svého uvedení se stal na počet hodin nejpřehrávanějším anglicky mluveným seriálem streamovací sítě. Na kontě má působivých 341,23 milionů hodin zhlédnutí. K tomu je jedničkou ve sledovanosti v 83 zemích světa.

A není se čemu divit, seriál s Jennou Ortegou v hlavní roli Wednesday Addams, pochází z dílny Tima Burtona a tvůrcům se opravdu povedl. Spokojení se spin-offem oblíbené Addamsovy rodiny jsou dokonce i skalní fanoušci originálu.

Nejvíc to ovšem u fanoušků vyhrál představitel Věci, tedy lidské ruky, jež sloužila v Addamsově rodině jako mazlíček a pomocník a pro Wednesday je v novém seriálu nejvěrnějším parťákem.

Ačkoliv fanoušci na obrazovkách vidí pouze sešívanou dlaň, za tvorbou scén, v nichž figuruje, stojí herec Victor Dorobantu. Kdo si myslel, že byla Věc vytvořena zcela za pomoci speciálních efektů, je na omylu.

Jde totiž o namaskovanou ruku samotného Dorobantu. Ten vyváděl psí kusy, aby se scény povedly. Plazil se po zemi nebo krčil v neuvěřitelných polohách, to vše v modrém obleku, jaký vidíte na hercích, kteří ztvárňují fantasy postavy, jež jsou následně dotvořeny digitálně, v tomto případě ze záběru zcela vymazány.

Záběry ze zákulisí natáčení diváky ohromily a stal se z nich hit internetu. Victorovi vzdal hold dokonce i streamovací gigant a fanoušci se shodují, že jde o největšího borce seriálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám