Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Romantika podle Shopaholicadel: Zásnuby v obchoďáku, pak svého Davču seřvala na dvě doby

Shopaholicadel se podruhé zasnoubila.
Zdroj: Instagram Shopaholicadel / koláž eXtra.cz
+ Dalších 9 fotografií
zásnuby

Adélu Pulcovou alias Shopaholicadel požádal snoubenec David podruhé o ruku. Prvně tomu bylo hned na první schůzce, kam si přinesl i prstýnek. Podruhé se tak stalo den před prvním adventem na chodbě obchodního centra, kde před svou Adél poklekl s novým prstenem. Kontroverzní influencerka se romantickou chvílí pochlubila na sociálních sítích, kde promluvila i o svatbě.

Shopaholicadel se podruhé zasnoubila. Její partner David zřejmě zpytoval svědomí po první žádosti o ruku, která proběhla před rokem a hned na prvním rande, kam si vzal i snubní prstýnek. Avšak i Adéla tehdy věděla, že je to její osudový muž a řekla mu "ano".

Druhé zásnuby v obchodním centru

Pro druhé, ale oficiální zásnuby si David vybral opravdu nevšední příležitost.

Je to pár týdnů, co tiktoker obdržel řidičský průkaz a od té doby pár pravidelně jezdí na výlety do Prahy. Avšak jedna vyjížďka do pražského centra se stala páru obzvlášť významnou. David totiž poklekl před svou Adélkou na chodbě obchodního centra, a to rovnou před klenotnictvím, kde koupil nový snubní prsten.

"Nečekala jsem to a málem jsem se tam před lidmi rozplakala. Datum oficiálních zásnub na veřejnosti 26. 11. 2022," uvedla Shopaholicadel k videu, které sdílela na svém YouTube. Dokonce se spekuluje o tom, že zásnuby natáčel Adélin expartner Patrik.

Po zásnubách pár vyrazil do víru nákupního centra. Jako oficiální snoubenci navštívili kino a dopřáli si i dobrou kávu se zákuskem. "Po zásnubách v kině na pohádce. Tento romantický den v Praze jsem si užila," informovala kontroverzní influencerka s tím, že i s prstenem je spokojená. "Je podobnej tomu, který má Bella ze Stmívání, takže super. David věděl, co mi má vzít. Miluju ho a vezmu si ho," svěřila se.

Po zásnubách dostal David céres

To by to nebyla Shopaholicadel, aby si pár hodin po zásnubách na svého Davida nepostěžovala. "Ahojky lidičky a zlatíčka. Já si musím postěžovat, protože ten debil David ty vole mi autem zastavil, protože šel na cígo. A on mi zastavil a pí*o tady je všude louže, já jsem do toho šlápla a mám mokrý nový boty i ponožky. Ty vole, fakt ty vole. To je debil, fakt ty vole. S ním někam jet, tak se musí vždy něco špatného přihodit," vynadala Davidovi, což si zaznamenala na svůj Instagram.

Pak na vše zlé zapomněla a prozradila detaily svatby. "Vezmu si ho, až našetříme peníze, aby byla hostina a všechno. Chci soukromou svatbu, klidně na městském úřadě, to mi stačí, a asi tak s pěti lidma. Chci, aby měl David oblek a já svatební šaty a závoj s korunkou, kterou chci. Všechno bílé. Mám vás všechny ráda a už přestaňte být toxický, je toho moc," dodala Adéla.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy