Hlavní obsah
Článek

Rod Stewart (77) se s fanoušky podělil o velmi smutnou zprávu. V úterý večer zemřel jeho milovaný bratr Bob, a to jen 12 týdnů poté, co navždy odešel i jeho druhý bratr Don. Během krátké doby se tak zpěvák už podruhé musel vyrovnat s odchodem blízkého člověka.

Rod Stewart byl benjamínkem rodiny, nejmladším z pěti dětí. Má dvě starší sestry, donedávna se v životě mohl spolehnout i na dva bratry. První tvrdá rána přišla na začátku září, kdy ve svých čtyřiadevadesáti letech navždy odešel jeho bratr Don, a to pouhé dva dny před smrtí královny Alžběty II.

„Bylo to zničujících 48 hodin. V úterý jsme ztratili mého bratra Dona ve věku 94 let a dnes jsme všichni ztratili Její Veličenstvo královnu Alžbětu II., ve věku 96 let,“ napsal tehdy.

Jen několik týdnů poté musí řešit další ztrátu. „S velkým zármutkem oznamuji, že jsem minulou noc přišel o svého bratra Boba, který se připojil k mému bratru Donovi na velkém fotbalovém hřišti na nebesích,“ uvedl tentokrát na sociální síti, kde také popsal svůj vřelý vztah s rodinou.

„Během dvou měsíců jsem přišel o dva své nejlepší přátele. Odpočívejte v pokoji, Done a Bobe, moji nenahraditelní bráškové.“ Oporou je zpěvákovi v těžkých chvílích manželka Penny Lancaster, kterou si vzal v Itálii v roce 2007.

Reklama

Další články

Načítám