Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Deti známych Slovákov to dali DOKOPY: Nová NEVINNÁ láska na obzore? VIDEO ako dôkaz!

Martina Kapráliková a Matej Landl mladší v novom videoklipe Nevinná Zobraziť galériu (10)
Martina Kapráliková a Matej Landl mladší v novom videoklipe Nevinná (Zdroj: Tomáš Suchánek)

BRATISLAVA - Ona je dcérou slovenských dabingových hercov a on zase synom známeho umelca. Reč je o 16-ročnej Martine Kaprálikovej a Matejovi Landlovi (18) mladšom. Spoločne hrajú v markizáckom seriáli Chatári, kde riešia témy prvých vzťahov, lásky a sexu. Medzi tínedžermi to na pľaci iskrí. A my vieme čosi viac...

Je mladá, prirodzene pekná a spevácko-herecký talent jednoznačne zdedila po svojich rodičoch, úspešných dabingových a divadelných hercoch Martinovi Kaprálikovi (46) a Michaele Kaprálikovej (43). Včera sme vás informovali o tom, že hoci je ich dcéra Martina Kapráliková ešte neplnoletá, musela sa pred kamerou popasovať aj s intímnymi záležitosťami, na ktoré má ešte nejaký ten čas.

Martina Kapráliková v markizáckom seriáli Chatári, ako dcéra Vladimíra Kobielskeho a Zuzany Kubovčíkovej Šebovej
Zobraziť galériu (10)
Martina Kapráliková v markizáckom seriáli Chatári, ako dcéra Vladimíra Kobielskeho a Zuzany Kubovčíkovej Šebovej  (Zdroj: TV Markíza)

V markizáckych Chatároch však pokukuje po modrookom Matejovi Landlovi mladšom, čo je syn známeho herca Mateja Landla (59). Zistili sme, čo je medzi nimi. „S Maťom sme si od začiatku nakrúcania hneď sadli. Na pľaci si rozumieme a vždy sa spolu veľa nasmejeme, a tak som si povedala, že by to mohlo fungovať aj v niečom inom,“ prezradila pre Topky Martina, ako sa veci medzi nimi majú.

Deti známych Slovákov to
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Tomáš Suchánek)

Žeby nová nevinná láska na obzore? Ako sa hovorí, jeden nikdy nevie. Hoci Martina uvádza, že je medzi nimi len čisto kamarátsky vzťah. No zdá sa, že sympatie tam zjavne sú, keďže sa rozhodla tohto mladého fešáka osloviť do svojho nového videoklipu, kde tvrdí, že je stále nevinná.

Pozrite si v premiére video ako dôkaz...

 

Viac o téme: Martina KaprálikováMatej Landl mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu