Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek: Vodnáři propadnou sportu, Býkům nevyjde pracovní nabídka

denní horoskopy
Zdroj: Extra.cz/ Denisa Zajíčková
+ Dalších 8 fotografií
horoskop

Podívejte se, co si pro vás hvězdy připravily zkraje nového - a také posledního - měsíce! Rok 2022 se pomalu chýlí ke svému závěru, ještě je ale čas splnit si to, na co jste doposud neměli čas. Využijete své šance a začnete žít to, o čem sníte? Odpověď najdete v horoskopu na čtvrtek 1. 12. 2022.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pokud plánujete zařadit do svého pravidelného denního režimu sportovní aktivitu, vhodný čas je právě teď. Vyhnete se tak tíze novoročních předsevzetí, která by vás mohla od splnění cílů odradit. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V lásce se vám teď bude dařit, ačkoliv to dlouho vůbec nevypadalo nadějně. Pomůže vám vyjít si někam s přáteli a přijít na chvíli na jiné myšlenky. Potom budete připraveni poddat se radosti! V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Čeká vás velký progres, který si váš život už nezadržitelně žádá. Spolehněte se v této situaci na vašeho partnera, který bude mít mnohem větší nadhled, než máte teď vy. V galerii najdete, co vás potěší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Práce, o kterou jste velmi stáli, nemusí vyjít. Neměla by to být ale příležitost, abyste o sobě začali okamžitě pochybovat, naopak. V budoucnu zjistíte, že i tohle mělo svůj pádný důvod. V galerii najdete, na co si dát pozor.



Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dnes byste měli zjistit pravdu, která vám dlouho nedala spát. Bude to pro vás velký přínos a odrazový můstek, jak nechat za sebou nepříjemnou minulost. Dovolte si začít znovu. V galerii najdete, co vám udělá radost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nedávejte si nesplnitelné úkoly, které akorát sráží vaše sebevědomí. Pokud už si nevíte rady, klidně využijte služeb odborníka na slovo vzatého. Ať už půjde o trenéra, kouče, nebo jiného poradce. V galerii najdete, co dalšího si pro vás hvězdy připravily.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Je čas na upřímný rozhovor s partnerem, který může vyčistit doma dusnou atmosféru. Zanechte hádek, které byly v posledních dnech vaší hlavní výplní času. Už stejně nic nevyřešíte. V galerii najdete váš tip.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Opravdu milujete práci, kterou teď děláte? Nezapomeňte, že nikdy není pozdě na změnu. Zkuste si na závěr roku promyslet, jaký je ten hlavní profesní cíl, za kterým se ženete. V galerii najdete, co vás potěší.



Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Užívejte si lásku, kterou teď doma máte a cítíte ji i v té nejmenší kůstce vašeho těla. Bude pro vás zdrojem energie, která se vám bude v předvánoční čas opravdu hodit. V galerii najdete, čeho se vyvarovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pozvání na večírek vás dnes bude opravdu lákat, lépe ale uděláte, když zůstanete doma pod dekou s teplým čajem. Zápřah, který teď máte v práci, by pro vás do konce týdne mohl být s unaveným tělem doslova peklo. V galerii najdete, co dalšího vás čeká.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Je čas na velké gesto! Nečekejte na Vánoce a potěšte partnera malým dárkem, který z vás udělá hrdinu. Zapomenete v tu ránu na starosti a s drahou polovičkou si užijete báječný večer. V galerii najdete, co dalšího pro vás hvězdy mají.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Udělejte si čas na návštěvu vašich blízkých, ačkoliv máte pocit, že dny jsou teď až děsivě krátké a nestíháte zhola nic. Vždy bude za čím se hnát, ten klid si musíte zajistit pro sebe vy. V galerii najdete, na co si dát pozor.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si týdenní horoskop ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy