Hlavní obsah
Článek

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 po Novém roce přivítá několik nováčků. Po již avizovaných herečkách Zdeně Studenkové a Kateřině Brožové tvůrci přizvali další známou tvář, Sabinu Rojkovou.

V Ordinaci se objeví jako Johanka, zdravotní sestra a zároveň biologická sestra Patricie Pagáčové. „Johanka je rebelka. Má vždycky svou hlavu a na všechno názor, který dost často neodpovídá tomu, co si myslí většina. S tím souvisí i její problém s autoritami, s nímž v nemocnici zákonitě narazí. Hlavně zpočátku říká nahlas všechno, co si myslí, což její kolegyně a kolegové neberou vždy s úsměvem,“ popsala Sabina svou roli.

Ve srovnání se sestrou Evou, kterou hraje Patricie Pagáčová, bude absolutním protipólem. Obě postavy ale bude spojovat společný humor a budou tak trochu magnety na muže.

„I když se může zpočátku zdát, že je až přehnaně zásadová, minimálně v jedné věci tomu tak není. Ačkoli si sama před sebou slíbila, že po nepříjemné zkušenosti ze vztahu se ženatým mužem se už nikdy do ničeho podobného nezaplete, v kamenické nemocnici na toto předsevzetí celkem rychle zapomene. Ano, jejím vyvoleným se stane zadaný muž. A nebude to ani pro jednoho lehké!” nastínila svou linku Rojková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám