Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Plekanec a Šafářová vyrazili do společnosti s dětmi: Lucie pracovala, Tomáš byl za chůvu

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec s dětmi.
Zdroj: Herminapress / koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
rodina

Tomáš Plekanec (40) a Lucie Šafářová (35) se spolu ukázali po delší době ve společnosti, kam vzali i své malé děti. A byla to skutečně rozkošná podívaná. Zatímco se tenistka věnovala své dceři a pracovním povinnostem, hokejista dělal chůvu svému nejmladšímu synovi, kterého střežil jako poklad s velmi přísným výrazem. Podívejte se, jak to rodince slušelo.

Vypadá to, že se Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová hledali, až se našli. Nejenže mají za sebou ohromnou sportovní kariéru, ale také si sedli jako manželé a rodiče. Pár se spolu i s malými dětmi ukázal po delší době ve společnosti a byl na ně rozkošný pohled.

Pracovních povinností se tentokrát chopila Lucie Šafářová, která byla jednou z kmoter knihy Desatero Fair play. Zato Tomáš Plekanec byl tentokrát za chůvu. Zatímco se Lucie starala o téměř tříletou dceru Leontýnku, Tomáš střežil svého půlročního syna Olivera v náruči jako ten nejcennější poklad. I ti nejvěrnější fanoušci by si hokejistu s přísným pohledem, který nasadil, mohli snadno splést s ochrankou. V galerii se přesvědčte sami.

Manželé mají krásný vztah

Tomáš Plekanec má dva syny z předchozího vztahu s Lucií Vondráčkovou. Jejich manželství se rozpadlo v roce 2018 po dlouhodobých neshodách a v roce 2019 vyšlo najevo, že je hokejista šťastně zadaný s tenistkou Lucií Šafářovou. Koncem roku 2019 se jim narodila dcera Leontýnka a letos v květnu přivedli na svět syna Olivera.
"Byl to člověk, který mi spadnul z nebe. Když se ti někdo takový objeví v životě a je s tebou schopný projít ty nejtěžší chvíle, které máš, tak větší štěstí člověk ani mít nemůže. Jsem hrozně rád za děti i za to, jak čtyři roky fungujeme. Věřím, že to tak vydrží. A že si budeme dál užívat dětí i života po kariéře. Tedy já jsem ještě na jejím sklonku. Uvidíme, co ještě budu mít před sebou," uvedl nedávno Tomáš Plekanec o své Lucii pro deník iSport.

Nejen hokejista, ale ani bývalá tenisová hvězda si nemůže život po boku Tomáše vynachválit. "Jsem vděčná za to, jakého mám úžasného muže, se kterým to vše mohu sdílet a je mi oporou, a za svou rodinu a tchyni, kteří tu vždy jsou," napsala na svůj Instagram.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy