Vojak zistil, že ho manželka podviedla s najmenej 60 chlapmi. Rozhodol sa jej dať lekciu!

Hoci boli všetci zamilovaní, nie každý zažil pravú lásku. Mnoho vzťahov končí skôr, ako sa skutočne začnú.

Horšie je, že ak neexistuje láska a vzťah trvá, vtedy to môže dopadnúť ako príbeh nižšie…

Tento pár sa do seba zamiloval na prvý pohľad. Plameň lásky zapálil ich srdcia a zmysly im povedali, že sú si navzájom predurčení. Aj ten najkratší rozchod im bol nepríjemný a svet mimo nich vôbec neexistoval. Ale život nie sú len samé radosti, ale aj povinnosti. Ten muž bol vojak a prišiel rozkaz ísť na misiu.

Tvárou v tvár vyhliadke na nevyhnutné odlúčenie sa pár rozhodol zosobášiť.

Hneď po svadbe sa však začalo diať niečo znepokojivé. Žena mala neustále nočné mory, kričala zo sna, mala záchvaty úzkosti a nemohla zaspať. Manžel mal obavy, a tak ju prehovoril, aby sa poradila s odborníkom. Pred jeho odchodom začala chodiť na pravidelné terapeutické sedenia, ktoré boli z jednej návštevy na druhú dlhšie a častejšie. Manžel veril, že je to všetko pre jej zdravie.

Za nákupmi začala cestovať aj do iných miest. Vysvetlila mu, že je to kvôli starostlivosti o jej vzhľad, napokon, bola to stále upravená a krásna žena.

Prišiel deň, keď musel odísť.

Odchádzal s roztrhaným srdcom a lúčili sa dlho a vášnivo.

Jedného dňa mu zavolala jeho svokra. Od začiatku rozhovoru mu rozprávala veci, ktorým nechápal. Že oklamal jej dcéru, že jej ublížil, že ju zviedol a mnohé podobné narážky. Úplne nechápal, čo tým myslela.

Nakoniec na rovinu povedala, že tým myslela, že je gay.

Ukázalo sa, že rodina a priatelia ženy boli menej zaslepení ako jej zamilovaný manžel a zistilo sa, že má veľa románikov. Neustále sa stretávala s inými mužmi a bola videná s inými. Keď sa tieto podozrenia dostali k matke, okamžite ich konfrontovala s dcérou. Žena sa priznala, že má právo spať s kým chce, pretože jej manžel je gay.

Vojak sa vrátil z misie skôr, ako bolo naplánované. Išiel k manželke po vysvetlenie. K ničomu sa však nepriznala.

Vojaka to však nepresvedčilo. Požiadal o rozvod s rozhodnutím o jej jedinej vine.

Svoje podozrenia na súde samozrejme obhajovala a všetko poprela. Medzičasom však vyšlo najavo, že je tehotná.

Testy otcovstva potvrdili, že manžel nie je otcom dieťaťa. Keď súd žiadal vysvetlenie, žena sa do nich úplne zamotala a pritlačená obhajcom k stene sa priznala, že odkedy spoznala svojho manžela, spala s asi 60 mužmi. Netušila ani, kto je otcom dieťaťa.

O vine ženy nemal súd žiadne pochybnosti.

Stratila všetko, domov, peniaze, lásku, rodinu aj otca dieťaťa. Táto sebecká žena si nevážila to, čo mala, a zároveň spôsobovala veľa bolesti iným. Všetkých podviedla, aby uspokojila svoje nemravné potreby, ale lož má krátke nohy a vždy sa obráti proti klamárovi…

Čo si o tomto príbehu myslíte? Napíšte nám komentár…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*