Můj kousek štěstí

Ovládá herce jeho krásná přítelkyně?

Pod vlivem lásky

Být synem slavného otce není snadné. Své o tom ví i hvězda seriálu Dobré zprávy Vladimír Polívka (33), který v dětství naplno prožíval bohatýrský život svého otce Bolka Polívky (73) i jeho svérázné výchovné metody.

Přiznal, že ho táta třeba vzal do hospody, kde jako malý klučina hrál psa. V hospodě musel ležet u nohy stolu, kde si Polívka starší povídal s kamarády. Každá výchova nějaké následky zanechá a jinak tomu nezbylo ani zde.

V ulitě!

Není tajemství, že Vladimír je spíš introvert. Ač se to na první pohled nezdá. Ani milostných avantýr v jeho životě ale moc nebylo.

S modelkou Karolínou Krézlovou (35) se rozešel těsně před svatbou. Možná proto, že na jeho vkus byla příliš „do větru“. Navíc prý herec nemá příliš kamarádů, hodně se rozmýšlí, než si někoho pustí k tělu.

Magda působí jako něžná víla, může mít ale dobře spočítáno, že tahle známost se jí jednoznačně vyplatí.

Pustil si k němu ale krásnou blondýnku, Magdalenu Antošovou, s níž tvoří pár už více než rok. A lze říct, že tahle láska z něj udělala konečně alespoň trochu „divocha“. Na veřejnosti, kde se obvykle objevuje v její společnosti, se umí odvázat a zdá se, že konečně žije.

Co by pro svou partnerku, která se zjevně chce bavit, neudělal? Pak se ale zase stáhne. Jako by měl obrannou ulitu, ze které vylézá jen výjimečně.

Uhlídá ji?

Pro Magdu je to ale dobrá zpráva. Ač je Vladimír krasavec a touží po něm řada žen, on na flirty, úlety a divoké mejdany asi nikdy nebude. Nejspíš i proto, že v otci Bolkovi měl tak trochu odstrašující příklad.

Má ale on stejnou jistotu ve své přítelkyni? Magda má dle všeho slabost pro známé muže, vždyť Polívka ji „zdědil“ po fotbalistovi Martinu Feninovi (35). Měl by si ji tedy dobře hlídat – důvěřuj, ale prověřuj, Vladimíre!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden