Moje šťastná hvězda

Chce lásku, má ale několik podmínek

Po smrti milovaného manžela KARLA KACHYNI (†79) se ALENA MIHULOVÁ (57) nadlouho uzavřela do sebe. Teď se zdá, že by se nebránila nové lásce. Má to však háček.


Těžké chvíle po smrti manžela ji zocelily. Je silnější a sebevědomější. A také otevřená nové lásce. Jenže potenciální nápadník to nebude mít vůbec jednoduché.


Alena Mihulová (57) má poměrně vysoké nároky. A že by z nich snad slevila, tak o tom nechce ani slyšet. Nebere blbce a nafoukance, preferuje sympaťáky se smyslem pro humor. Zdánlivě jednoduchý návod. Problém je však v něčem jiném.


Chyby toleruj a miluj mě


Podle některých jejích kamarádek totiž herečka považuje za blbce téměř kohokoli, kdo kolem ní projde a projeví zájem. Přičítají to tomu, že její srdce stále ještě bije pro zesnulého manžela Karla Kachyňu (†79). Takže jí to nikdo samozřejmě nemá za zlé.


Její manžel nasadil laťku hodně vysoko.

Na druhou stranu najít v tomto rozpoložení spřízněnou duši nebude nic snadného.Mihulová sice přiznává, že má celou řadu chyb, ale po budoucím partnerovi žádá, aby ji měl rád i s nimi. Tedy žádné „polepším se“ nebo „zkusím s tím něco udělat“.

Hledání velké lásky se tak očividně zadrhlo hned na samém začátku. Přitom se nedá říct, že by měla sympatická herečka o nápadníky nouzi, právě naopak.

Odmítá dělat jakékoli ústupky?

Naráží to ale na velmi striktní požadavky a možná i nechuť dělat ústupky. Její známí se proto celkem oprávněně obávají, že s tímto přístupem zůstane sama. Podle nich si bohužel zřejmě neuvědomuje, že už jí není dvacet a může tak dlouho vybírat, až definitivně přebere.

Jediné štěstí, že jí zatím veškerou lásku vynahrazuje její dcera Karolína (28) s partnerkou Natalií, se kterými alespoň může všude cestovat a trávit čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden