Lekári ju prepustili domov z nemocnice, aby mohla stráviť posledné minúty so svojou rodinou… V noci sa však stalo niečo úžasné!

Brittany Backenhaster bola živé dieťa. Dievčatko milovalo spev a vždy sa usmievalo. Všetko sa zmenilo počas jednej noci, keď Brittanina matka Jamie začula z izby svojej dcéry zvláštny zvuk.

Príbeh Brittany Backenhasterovej

Jamie okamžite bežala do izby svojej dcéry a keď videla, čo sa deje, vedela, že to nie je dobré. Brittany ležala na zemi a mala záchvat. Jamie sama trpela epilepsiou, ale užívala lieky.

V nemocnici sa Jamie obavy potvrdili. Diagnóza bola potvrdená,  Brittany tiež trpí epilepsiou. V prípade dievčatka však tradičné metódy zlyhali. Jamie nevedela, či jej dcéra niekedy bude môcť žiť normálny život, ak vôbec. Záchvaty sa stali čoraz závažnejšími a dievča malo  veľké problémy s každodennými činnosťami.

Epilepsia a nemohúcnosť lekárov

Nikto nemohol pomôcť malej Britanny. Do dvoch rokov sa choroba vyvinula. Rodičia dievčaťa boli psychicky a finančne vyčerpaní. Najhoršie však bolo, že choroba ich dcéry sa naďalej zhoršovala, aj keď urobili všetko. Záchvaty boli také časté, že dievča muselo nosiť prilbu.

Raz muselo dievčatko stráviť tri týždne v nemocnici. Skenovanie mozgu ukázalo dramatickú deštrukciu. Lekári pokrčili ramena, nemohli robiť nič. Dovolili rodičom, aby si vzali svoju dcéru domov, aby mohla stráviť posledné chvíle  obklopená svojou  milujúcou rodinou. Mamina bolesť bola neznesiteľná. Aj keď vedela, že jej dcéru môže zachrániť iba zázrak, nechcela ju nechať zomrieť.

Ako  prekonali epilepsiu?

Dievčatko  bolo blízko smrti. Jamie sa začala modliť. Prosila Boha, aby nechal jej  dcéru žiť. V noci sa stal zázrak… Ráno Brittany otvorila oči a začala hovoriť. Prvýkrát za rok dievčatko reagovalo na veci, ktoré ju obklopovali. V nemocnici boli lekári úplne ohromení. Nedokázali vysvetliť, ako je to možné.

Jamie je presvedčená, že Boh odpovedal na jej modlitby. Dokonca ani lekári neverili tomu, čo sa stalo, sú pripravení súhlasiť s tým, že je to zázrak. V priebehu niekoľkých mesiacov sa stav Britanny začal zlepšovať. Okrem toho, od svojho zázračného uzdravenia nikdy nebojovala so záchvatmi.

Čo o tom myslíte? Napíšte svoj názor do komentárov!

Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*