Matkou sa stala vo veku 14 rokov. Teraz má 37 rokov a práve porodila svoje 12. dieťa…

Matkou sa stala vo veku 14 rokov. Dnes má veľkú rodinu, nedávno sa stala matkou po dvanásty krát a babičkou prvýkrát. Žena povedala, že nepoužíva antikoncepciu zo zdravotných dôvodov.

Matkou sa stala vo veku 14 rokov

Veronika Merritt z New Yorku je na Tik toku známa ako This Mad Mama. Zdieľa videá zo súkromného života americkej ženy. Sleduje  ju viac ako 200 tisíc ľudí.

Súkromný život 37-ročnéjTiktokerky  je predovšetkým o strážení detí. Žena má 12 detí. Vo veku 14 rokov porodila  svoju prvú dcéru Victoriu. Rodina sa odvtedy značne rozrástla. Nasledovali ďalšie deti: Andrew, Adam, Mara, Dash, Darla, Marvelous, Martalaya, Amelia, Delilah, Donovan a posledná Maddilyn. Prvé dve deti sú ovocím  vzťahu s Veronikiným prvým partnerom. Jej ďalšie deti sú od jej súčasného manžela Martyho.

Aj keď Veronika počuje veľa kritiky na svoju rodinu a často dostáva štipľavé komentáre, zdá sa, že ju to nezaujíma. Žena pripúšťa, že nepoužíva antikoncepciu zo zdravotných dôvodov. Má ochorenie obličiek a nedávno o jednu prišla. Bez ohľadu na to je možné, že rodina sa v budúcnosti znova rozrastie.

,,NIE JE TO VYLÚČENÉ. PRIALA BY SOM SI, ABY ICH BOLO EŠTE ŠESŤ. STRÁVILA SOM OSEM A POL ROKA TEHOTNÁ.“

37-ročná babička

Ako môže Veronika uživiť takú veľkú rodinu? Žena sa netají tým, že využíva štátnu podporu.

Nedávno 37-ročná žena privítala na svete nielen svoje dieťa, ale aj svoje prvé vnúča! Jej dcéra Victoria má 22 rokov a nedávno sa sama stala matkou.

,,VYRASTÚ AKO BRATRANCI, SÚRODENCI A DOKONCA AJ DVOJČATÁ.“

Veronika zdôrazňuje, že deti sú najväčším šťastím.

,,NEMYSLÍM SI, ŽE BY STE MALI MAŤ SEX PRETO, ABY STE MALI DEŤI, ALE AK OTEHOTNIETE V MLADOM VEKU, JE DOBRÉ VEDIEŤ, ŽE BYŤ MATKOU JE NAOZAJ  KRÁSNA VEC!“

Čo si o tom myslíte? Napíšte svoj názor do komentárov!

Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*