Moje šťastná hvězda

Zahýbala svým partnerům?

ANDREA BEZDĚKOVÁ (28) vypadá jako neviňátko. Ve skutečnosti je prý pořádná divoška.


Po výhře v soutěži krásy rozhodně nezapadla v davu. Naopak, Andrea Bezděková (28) o sobě dává pravidelně a hlasitě vědět. Především se hodně řeší její osobní a milostný život.


Vypadá to totiž, že si modelka ráda užívá. Není žádným tajemstvím, že je Bezděková velká pařmenka. Ne každý partner ale dokáže takové chování ustát.


Nevyšlo jí to ani s modelem Pavlem Gillernem.

Je přelétavá?

Když se v roce 2016 stala Českou Miss tvořila pár s Martinem Švachem. Přestože tvrdila, že oni dva se určitě nerozejdou, svého partnera nakonec opustila a šušká se, že mu utekla za modelem Miroslavem Dubovickým (31), který dnes žije s Veronikou Kopřivovou (31).

Upřímná ale neměla být ani k Dubovickému, kterého údajně tahala za nos. Posléze jí to nevyšlo ani s dalším modelem Pavlem Gillernem (26), kterému měla zahýbat s dalším mužem, který se živí svou krásou.

S Markem Lamborou.

Nechtěl ji?

Modelčiným posledním oficiálním partnerem pak byl herec Marek Lambora (27). A ačkoli jim mnozí lásku přáli, jejich vztah to nakonec nevydržel. V kuloárech se povídá, že to byl právě pohledný herec, kdo se s Andreou rozešel. Bezděková měla údajně jeho odkopnutí nést velmi těžce.

Na kopačky prý vůbec není zvyklá

Podle některých nemohla především vydýchat fakt, že to v minulosti bývala ona, kdo vztahy ukončoval, a na takové jednání nebyla zvyklá. Lamborovi se zase nemělo líbit to, jak se kráska veřejně prezentuje.

Nicméně to vypadá, že oba vyznávali trochu jiné hodnoty. Zatímco Marka Lamboru zajímá hlavně jeho práce, do které se snaží dávat všechno, Andrea si zkrátka ráda užívá a pořád zkouší nové a nové věci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden