Test DNA ukázal, že nie je matkou svojich troch detí. Potom sa ale dozvedela ešte niečo horšie!

Žiadna žena by nechcela byť v takejto situácii! Lydia Fairchild nikdy nepochybovala o svojom materstve…

Príbeh sa začal tým, že Fairchild sa rozviedla s otcom svojich detí Jamiem Townsendom. Súd rozhodol, že všetci členovia rodiny budú musieť podstúpiť test DNA, aby mohli oznámiť konečné rozhodnutie. V tom čase bola Fairchild tehotná so svojím tretím dieťaťom.

Výsledky testov DNA ukázali, že Townsend bol skutočne otcom všetkých detí. Najšokujúcejšie však bolo, že Fairchild nebola matkou týchto detí. Prirodzene, Lýdia bola šokovaná a odmietla prijať výsledky testu.

Existovali dve verzie: buď boli deti pri narodení zamenené, alebo ich žena ukradla…

Všetci teda čakali, kedy sa narodí tretie dieťa. Všetko bolo pod kontrolou, no test DNA opäť potvrdil, že Fairchild nie je matkou novonarodeného dieťaťa. Ako je to možné?

Tento príbeh sa, samozrejme, rýchlo šíril médiami.

Fairchild v tom však nebola sama. Tým všetkým si prešla aj žena menom Karen Keegan. Test DNA ukázal, že jej dvaja dospelí synovia nie sú od nej.

Patologička doktorka Lynn Uhl urobila revolučný objav. Tu je vec, ktorá sa stala: Keegan aj Fairchild mali mať sestry dvojičky. Ale stalo sa, že dve maternice sa spojili, a narodil sa iba jeden plod, t.j. samotné ženy. Preto mali krvnú DNA od jedného človeka a tkanivovú od druhého!

Jednoducho neuveriteľné, však?

Ak vás tento príbeh zaujal, zdieľajte ho aj so svojimi priateľmi alebo nám napíšte komentár!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*