Můj kousek štěstí

Role v Ulici je sblížila! Tají vztah?

Snad váhají jít naplno do vztahu coby „sourozenci“, což by byl dost kuriózní důvod k ostychu

V nekonečném seriálu Ulice hrají sourozence. V osobním životě se však k sobě tihle dva prý mají úplně jinak, než bratr se sestrou. Mezi mladými herci to začíná povážlivě jiskřit.

Seriály sbližují, to je už několikrát ověřený fakt. A zdá se, že divákům seriálu Ulice se nový pár českého showbyznysu rýsuje přímo před očima.

Čím více spolu Sára Korbelová (20) a Vojtěch Machuta (26) jsou, tím více to mezi nimi jiskří. Alespoň tak to popisují někteří všímaví členové seriálového štábu. Podle nich by se kladné napětí mezi mladou dvojicí dalo krájet.

Ideální pár

Už tři roky hrají v seriálu sourozence, a zdá se, že časté společné natáčení je sblížilo daleko více, než jen jako dva kolegy. Buď jak buď, tihle dva jsou pro sebe naprosto ideální. Oba jsou mladí, talentovaní, ze stejné branže a co je nejdůležitější – podle všeho nemá ani jeden z nich žádný vážný vztah.

Má vybráno?

Na začátku roku Sára sice mluvila o tom, že se něco možná rýsuje, ale podle jejích slov to „bylo komplikované“. Je možné tedy předpokládat, že nějaký případný románek skončil ještě dříve, než vůbec začal.

Dlouhé měsíce ji nikdo po boku žádného přítele neviděl. Což vzbuzuje řadu otázek, vzhledem k tomu, že je Sára krásná mladá slečna, která může mít na každém prstu deset kavalírů. Jenže ona možná chce jen jednoho jediného.

Otevřené dveře

A jak se zdá, Machuta na tom není jinak. Ani v jeho blízkosti se zatím neobjevuje žádná partnerka, která by Sáře stála v cestě. Zdá se tedy, že k tomu, aby si tihle dva zpříjemnili natáčení nekonečného seriálu láskyplným románkem, jsou dveře otevřené.

Pokud se tak tedy již dávno nestalo. Ostatně nebyli by první ani poslední, kteří se do sebe během práce před kamerou zamilovali. Jeden příklad za všechny je Sara Sandeva (25) a Jakub Prachař (39), kterým to od natáčení seriálu Dvojka na zabití zjevně stále klape.

To je pro naši dvojku z Ulice jasný signál, že i v seriá­lu je možné najít lásku, která nebude jen pouhou pomíjivou aférkou podpořenou dobrým scénářem. Nechme se tedy překvapit, jak Vojtěch Machuta svou šanci využije.

Úspěch je jistý

Našlápnuto má více než dobře a naprosto všechno mu hraje do karet – se seriálovou Kristýnou se velmi často vídá, zná její touhy i její tajemství. A to je přece sen každého muže, který chce dostat svou vyvolenou. Podle signálů, které vůči sympatickému kolegovi vysílá Sára, by to neměl mít příliš složité.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden