Moje sladké tajemství

Jak vám prospěje konopí?

Konec předsudkům! Prodej a užívání konopné kosmetiky jsou plně v souladu s českými zákony. Pomůže proti lupénce, akné i ekzémům!

Konopí je součástí kosmetiky všeho druhu. Klasikou jsou hojivé krémy a masti, ale seženete i sprchové gely, mýdla, opalovací mléka, konopné přípravky na vlasy či regenerační masážní oleje.

Konopný olej

Olej z konopných semínek je největším zdrojem mastných kyselin. Poskytuje hydrataci a výživu velmi suché pokožce se sklonem k podráždění. Jeho pravidelným používáním předejdete vysoušení pokožky, jejímu šupinatění i nepříjemnému svědění.

Vzhledem ke svým účinkům se konopný olej osvědčuje také v péči o atopickou nebo psoriatickou pokožku. Konopný olej je bohatý na antioxidanty a obsahuje vysoký podíl omega nenasycených mastných kyselin.

Pokožku proto omlazuje, zklidňuje, navíc podporuje její odolnost vůči alergickým reakcím. Má také mimořádné protizánětlivé účinky, a tak podporuje hojení ran, zánětů a otoků a dokáže zklidnit popálená místa.

Konopný šampon

Je určen k péči o pokožku hlavy s projevy seborey, lupénky či ekzému, zarudnutí a svědivosti. Obsahuje konopný olej nebo konopný protein a složky prospěšné ke zklidnění problematické pokožky hlavy, např. sůl z Mrtvého moře.

Šampon je důležité nechat po nanesení na vlasy několik minut působit, přesně podle pokynů výrobce. Pokožka bude zklidněná a vlasy krásné a čisté.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden