ZO SVETA: 10-ročný chlapec zabil svoju matku, pretože mu nekúpila okuliare! Šokujúce detaily…

Chlapec vedel, kde jeho matka drží zbraň. V ten osudný deň vzal pištoľ a potom išiel dole do suterénu, kde žena prala. 10-ročný chlapec zabil svoju matku, pretože mu odmietla kúpiť okuliare VR, ktoré umožňujú používať virtuálnu realitu. Keď žena zomrela, syn zaplatil za okuliare jej kartou.

10-ročný syn zabil matku

Existujú zločiny, pri ktorých mrzne  krv v žilách. To, čo sa stalo v štáte Wisconsin v USA, je nielen desivé, ale aj podnetom na zamyslenie. Ukázalo sa, že vrahom je 10-ročný chlapec. Obeťou je jeho 44-ročná matka.

Bolo ráno 21. novembra. Chlapec mal ísť do spálne svojej matky a odtiaľ vziať pištoľ. Potom išiel dole do suterénu, kde 44-ročná žena prala bielizeň. Nahnevaný chlapec namieril  na svoju matku a strelil ju do pravého oka zo vzdialenosti jedného metra. Čo ho k tomu viedlo?

Mal na to dva dôvody. Po prvé, chlapec bol nahnevaný, že ho matka zobudila o pol hodiny skôr. Druhý dôvod bol ešte bizarnejší. Matka odmietla svojmu synovi  kúpiť vybavenie k  videohre.

Po spáchaní tohto činu sa 10-ročný syn pokúsil skryť dôkazy. Potom siahol po matkinej karte a sám si objednal vytúžené okuliare VR.

Spýtal sa, či zásielka už dorazila

Súdiac podľa správania chlapca, smrť jeho matky na neho neurobila príliš veľký dojem. Po nákupe na Amazone sa 10-ročný chlapec spýtal svojej babičky, či už  zariadenie prišlo.

Zločin vyšiel najavo, pretože chlapcova teta si všimla, že má sadu kľúčov, ktoré by nemal mať. Tú s kľúčom od skrinky, kde jeho matka držala zbraň. Pri výsluchu príbuznými sa 10-ročné dieťa priznalo k zabitiu svojej matky. Tvrdil však, že to urobil neúmyselne, že chcel len vystrašiť svoju matku a strieľať  na stenu. Klamal.

Nakoniec 10-ročný chlapec priznal, že sa zameral na svoju matku. Chcel ju zabiť.

Týral šteniatko

Chlapec bol obvinený z bezohľadnej vraždy prvého stupňa (typ vraždy, ktorá existuje iba v štáte štate Wisconsin). Je možné, že 10-ročné dieťa  sa bude zodpovedať za trestný čin ako dospelý. Je tu však problém. Právnici chlapca zdôrazňujú, že žiadne väzenie sa nemôže primerane starať o desaťročné dieťa. Preto chcú, aby sa prípad postúpil súdu pre mladistvých.

10-ročný vrah mal predtým problémy s nekontrolovateľnou agresiou. Keď mal štyri roky, týral šteniatko – krútil šteniatku chvostom a tešil sa, keď zviera kňučalo. Chlapec tiež zapálil v dome  koberec. Najprv naplnil balónik horľavou látkou a potom ho nechal vybuchnúť.

10-ročné dieťa bolo nielen agresívne, ale aj veľmi inteligentné. Chlapec veľmi dobre vedel, ako manipulovať s príbuznými. Keď matka vzala svojho syna k terapeutovi, počula diagnózu, ktorá ju vystrašila do takej miery, že sa rozhodla nainštalovať do domu sledovacie kamery. Ako sa ukázalo, dva týždne pred jej smrťou si žena uvedomila, že niekto vypol všetky kamery.

44-ročná žena sa často sťažovala príbuzným na správanie svojho syna. Nakoniec to prestala robiť, pretože príbuzní sa báli postarať sa o chlapca v jej neprítomnosti.

Keď bol chlapec vypočúvaný prokurátorom, uviedol, že počul hlasy piatich imaginárnych priateľov.

Čo si o tom myslíte? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*