Ak sa vám stane niekoľko z týchto vecí, môže to znamenať jednu vec: Milovaný zosnulý sa vás snaží kontaktovať!

Jasné signály, že milovaná zosnulá osoba sa vás snaží kontaktovať…

Zaujíma vás, či sa milovaná osoba zosnulého snaží nadviazať kontakt? Existujú určité náznaky, ktoré to môžu naznačovať. Je možné, že  ich uvidíte, ak sa rozhliadnete okolo seba.

Milovaný zosnulý sa snaží nadviazať kontakt

V každodennom zhone zabúdame, že sme tu všetci len na chvíľu. Ale keď príde choroba a smrť milovanej osoby, častejšie premýšľame o posledných chvíľach. Chceme veriť, že milovaná osoba je stále s nami, že sa o nás stará. Ale čas prináša len ticho, pochybnosti a prázdnotu. Alebo možno nevidíme malé znaky, ktoré sa objavujú okolo nás?

Niektorí veria, že blízki zosnulí, ktorí prešli do večnosti, sa nás stále snažia kontaktovať rôznymi spôsobmi. Vysielajú nám signály, prostredníctvom ktorých chcú vyjadriť, že na nás stále dohliadajú a my sa môžeme spoľahnúť na ich podporu. O akých signáloch hovoríme?

Podľa magia.onet.pl existuje niekoľko otázok, ktorým by sme mali venovať pozornosť. Ktoré to sú:

#1 Sny

Podvedomie odráža naše emócie a rušivé myšlienky. Preto, ako portál presviedča, je to vďaka podvedomiu, že mŕtvi sú schopní nás kontaktovať. Osobitná pozornosť by sa však mala venovať tomu, ako sa v našich snoch objavujú zosnulí jedinci. Ak sú smutní, je možné, že sa nás snažia pred niečím varovať.

#2 „Zúrivé“ spotrebiče a svetlá

Televízor sa nečakane vypol? Alebo možno žiarovka začala blikať? Aj keď dôvod môže byť veľmi prozaický, niektorí veria, že energetické poruchy sú dielom duchov.

#3 Zastavené hodiny

Existujú ľudia, ktorí veria, že zastavené hodiny ohlasujú nešťastie a smrť. Môže to však byť aj znamenie, že milovaná osoba zosnulého je hneď vedľa vás.

#4 Padajúce pierko

Vidíte pod nohami pierko? Alebo sa možno objaví na inom, nečakanom mieste? Perie je znakom anjelov. Môžu znamenať, že sa o nás stará milovaná osoba zosnulého.

#5 Náhla zmena teploty a vôňe

Podľa kobieta.pl, ak ste nezmenili teplotu v miestnosti a výrazne klesla alebo sa zvýšila, môže to znamenať, že sa na tom podieľal niekto z iného sveta. Okrem toho sa v miestnosti môže objaviť aj špecifický zápach, ktorý spájame so zosnulým milovaným človekom.

Čo si o to myslíte? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*