Cudzia žena v obchode oslovila matku s malou dcérou. Zašepkala dieťaťu do ucha STRAŠNÉ SLOVÁ…

Už dávno vieme, že by sme si mali dávať pozor na cudzincov, a učíme naše deti, aby robili to isté. Malo by sa však pamätať na to, že my sami sa niekedy správame nevhodne a príliš dôverujeme. Amanda z Texasu zažila minulý rok niečo, čo žiadny rodič nechce zažiť. Dieťa sedelo v kočíku. Zrazu ich obkľúčili cudzinci, začali im robiť komplimenty a pýtať sa na vek dieťaťa. Matka cítila, že to nie je obyčajný rozhovor a návšteva obchodu môže skončiť tragédiou.

Strašidelný príbeh

Amandino dieťa bolo v kočíku, keď nakupovala v miestnom supermarkete v Texase. Zrazu sa vedľa nich objavil ázijský pár. Začali obdivovať krásu jej dcéry a pýtali sa na jej vek. Amanda sa cítila nepríjemne a stále sledovala svoju dcéru. Príbeh zdieľala na Facebooku.

„Volám sa Amanda a žijem v Longview v Texase. Domnievam sa, že moja dcéra sa takmer včera stala obeťou podvodu s ľuďmi. Skoro popoludní som s ňou išla do miestneho obchodu. Pár, ktorý stál predo mnou, sa nadchýnal tým, aké roztomilé a pekné je moje dieťa. Pýtali sa aj na jej vek.

Neboli odtiaľto, takže som si najprv myslela, že táto nepríjemná situácia je spôsobená kultúrnou bariérou. Po chvíli som sa však cítila nepríjemne. Vzala som svoju malú dcéru z kočíka do náručia a  žena sa spýtala, či ju môže zobrať na ruky. Bola tak blízko, že moje dieťa k nej natiahlo intuitívne ruky, ale ja som mala čas reagovať. A potom som počula, ako šepkajú môjmu dieťaťu: „Rozlúč sa s mamičkou.“

Všetko sa to udialo veľmi rýchlo a pár začal utekať, ale videla som ich aj pred obchodom, keď sa muž otočil cez rameno a pozrel na nás. Bola som roztrasená a nevedela som, čo mám robiť. Začala som hovoriť s pokladníčkou a povedala som jej, čo sa práve stalo. O incidente okamžite informovala ochrankárov. Som vďačná, že nás niekto sledoval.“

Čo si o tom myslíte? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*