Policajti našli v byte bezhlavé telo ženy! Dokonca aj odborníci boli šokovaní príčinou…

V meste Lusowo neďaleko Poznane došlo k desivému objavu. V jednom z apartmánov našli policajti bezhlavé telo ženy. Okresná prokuratúra v Poznani uviedla príčinu smrti 71-ročného ženy. Výsledky sú šokujúce.

Bezhlavé ženské telo

Hrozný objav v malom mestečku Lusowo neďaleko Poznane sa uskutočnil v utorok 29. novembra. Políciu upozornili  susedia 71-ročnej ženy, ktorý svoju priateľku nevidel niekoľko dní. Hasiči rozbili dvere do ženinho  bytu, kde sa im naskytol desivý pohľad. V byte ležalo nahé, bezhlavé telo staršej ženy. Mŕtvola bola zabezpečená na ďalšie vyšetrenie.

,,Od okamihu smrti, podľa predbežných hodnotení forenzných špecialistov, uplynuli asi štyri dni. Stav rozkladu mŕtvoly nevysvetľuje, prečo sa hlava oddelila od zvyšku tela.“ – povedal vo štvrtok mladší inšpektor Andrzej Borowiak.

Na mieste tragédie policajti nezaznamenali žiadne známky vlámania alebo lúpeže. Vzhľadom na vážne zranenia bola potrebná podrobná súdna pitva.

Výsledky pitvy sú prekvapujúce

Vo štvrtok 1. decembra Łukasz Wawrzyniak z okresnej prokuratúry v Poznani poskytol tlačovej agentúre prekvapujúce výsledky pitvy 71-ročnéj ženy. Zdá sa, že žena zomrela na podchladenie a oddelenie hlavy od zvyšku tela je pôsobením hlodavcami.

,,Zranenia, ktoré malo ženské telo, boli výsledkom kŕmenia zvierat, hlodavcov. Je to postmortálne zranenie.“ – povedal Łukasz Wawrzyniak v rozhovore pre poľskú tlačovú agentúru.

Čo si o tom myslíte? Zdieľajte tento príspevok s priateľmi!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*