Hlavní obsah

Zrzavý černý pasažér. Letištní kontrola našla v kufru živou kočku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Pracovníci newyorského letiště JFK jsou jistě zvyklí na kdeco, ale kočku v kufru asi nevídají každý den. Majitel zavazadla neměl o netradičním spolucestujícím nejmenší tušení, ovšem zrzavé kočce výlet nakonec nevyšel. Místo na Floridu putovala zpátky domů.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Cestující z New Yorku se na svátky Díkůvzdání vypravil do Orlanda na Floridě, ale cestu mu zkomplikovala neobvyklá událost, když letištní kontrola v jeho kufru našla živou kočku. Ukázalo se, že jde o domácího mazlíčka jeho spolubydlící, který se v nestřeženém okamžiku vkradl do otevřeného kufru.

Kočka s nepříliš poetickým jménem Smells (Smraďoch) naštěstí vyšla z kufru zcela nezraněna, přestože v něm byly mimo jiné lahve, sklenice a další potenciálně nebezpečné předměty.

O případu informovala i mluvčí úřadu po bezpečnost v dopravě Lisa Fabsteinová. V žertu pak dodala, že kočka cestovatelka se jistě doslechla o obří myši v orlandském Disneyworldu, tak ji jela ulovit.

Krátce po objevení kočka zamířila zpět do Brooklynu ke své majitelce, ale litovat nemusela. Čekala na ni totiž bohatá sváteční večeře včetně sklenice vína. I když podle fotografie to vypadá, že Smells by raději přece jen tu myš.

Nejstarší kočce světa je 26 let, oficiálně se stala rekordmankou

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám