34-ročný muž zomrel cestou na vlastnú svadbu. Puklo mu srdce….

Mali žiť šťastne až do smrti. Smrť ich oddelila ešte skôr, ako si mohli povedať áno. 34-ročný muž bol zabitý na ceste na vlastnú svadbu. Do cieľa zostala posledná zákruta….

34-ročný muž zomrel cestou na vlastnú svadbu

Stretli sa pred 4 rokmi vo vojenskej jednotke v Orzyszi. Obaja boli vojaci. Zamilovali sa bez podmienok a vedeli, že chcú spolu stráviť zvyšok svojho života. Snívali o veľkej svadbe a recepcii, ale pandémia zmarila ich plány.

V rozhovore pre „Fakt“ si Katarzyna Cichocka spomína na deň, ktorý navždy zmenil ich  život. Katarzyna a Marcin boli na ceste na matričný úrad. Už zostávala posledná zákruta…

,,Po pandémii sme mali mať cirkevnú svadbu s veľkými fanfárami. Zatiaľ sme naplánovali skromnú občiansku svadbu v tichosti, len so svedkami. Počas jazdy sme sa vymenili a ja som si sadla za volant. V poslednej zákrute pred Szczytnom  do nás nabúral Volkswagen.“ — spomína žena.

Za volantom Volkswagenu sedel 28-ročný Adam Z. Muž vošiel do opačného jazdného pruhu a potom narazil do správne sa pohybujúceho auta nevesty a ženícha.

Páchateľ nehody vyšiel z incidentu bez ujmy. Nevesta utrpela viacnásobné zlomeniny a týždeň bola v bezvedomí. Ženíchovi počas nárazu puklo srdce. Marcin zomrel a zanechal svoju pozostalú milovanú.

Rozsudok súdu

„Fakt“ sa k prípadu vrátil spred dvoch rokov, pretože teraz súd v Szczytne vyniesol rozsudok a odsúdil Adama Z. – páchateľa nehody, na rok a pol nepodmienečného  väzenia. Mužovi tiež dostal zákaz  šoférovať na päť rokov. Kataríne bolo priznané odškodnenie, ktoré nemá nič spoločné s tragickou situáciou, ktorej čelila.

,,Súd mi priznal odškodnenie vo výške 35 000 PLN, čo je viac-menej toľko ako naše prevádzkové náklady na svadbu. Moja noha bola  zlomená, stále potrebujem rehabilitácie.“ – hovorí žena so zlomeným srdcom.

Žiadna suma peňazí nemôže vrátiť čas

Pani Katarína nedostane svojho milovaného späť. Chýba jej  a snaží sa získať späť svoje zdravie.

,,Práve sme sa odbočovali za roh a v najkrajší deň nášho života sa všetko skončilo.“ – zdôrazňuje v rozhovore pre „Fakt“.

Čo si o tom myslíte? Zdieľajte tento príbeh s priateľmi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*