Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vítkovice opět lídrem. Série Sparty i Plzně končí, Kladno s Jágrem zaostalo

  15:15aktualizováno  20:50
Hokejová extraliga pokračovala před reprezentační pauzou 28. kolem. Kompletní nedělní program nabídl i návrat Jaromíra Jágra na led. Kladenský útočník však s dvěma asistencemi neodvrátil debakl Rytířů 3:7 v Liberci. Litvínov zase jasným vítězstvím v poměru 5:2 zastavil rozjetou Spartu, hattrick zaznamenal forvard Andrej Kudrna. O vítěznou šňůru přišla i Plzeň, která si z Vítkovic odnáší alespoň bod za porážku 2:3 po nájezdech. Ostravané díky prohře Pardubic 0:3 s Třincem převzali pozici lídra soutěže.
Hromadná bitka mezi hokejisty Sparty a Litvínova.

Hromadná bitka mezi hokejisty Sparty a Litvínova. | foto: ČTK

Není se nač šetřit. Osmadvacáté extraligové kolo nabídlo vyhrocené emotivní duely, několik šarvátek i pěstních soubojů. A virózou sužované Kladno do boje vytáhlo i s legendárním Jaromírem Jágrem. Majitel Rytířů se do ostrého zápasu vydal po 230 dnech a připsal si dvě asistence. Středočeši ovšem nadále tonou na tabulkovém dně – už s pětibodovou ztrátou.

Přímí konkurenti ve hře o záchranu totiž znovu uspěli. Budějovice při svém jubilejním utkání přemohly utrápenou Kometu, Litvínov se zase doma vytáhl proti Spartě a skončil její osmizápasovou vítěznou sérii.

Kladenského Jaromíra Jágra brání dvojice Jaroslav Vlach a Petr Kolmann z...
Smutnící brankář Sparty Josef Kořenář po brance litvínovských hokejistů.

Po šesti úspěšných střetnutích padla také Plzeň, kterou zdolaly Vítkovice a při další porážce Pardubic se o bod ujaly vedení soutěže, přemožitel Dynama z Třince se bodově zařadil hned vedle Pražany a Západočechy.

S odstupem za silným tandemem zůstává stále třetí Olomouc, která předčila gólově impotentní Mladou Boleslav. Bruslaři jsou devátí a po výhře Hradce nad Karlovými Vary je tabulka od sedmého do třináctého místa našlapaná v pěti bodech.

Liberec - Kladno 7:3

Vrátil se. Přibližně 90 minut před startem utkání v Liberci si hokejoví příznivci mohli všimnout, že ve čtvrté formaci virózou oslabeného Kladna figuruje legendární útočník a majitel Rytířů Jaromír Jágr. Padesátiletý hráč dokonce zapsal dvě asistence u korigujících tref Adama Brodeckiho a Matěje Berana. Jinak ovšem poslední tým tabulky proti Bílým Tygrům zaostával. Inkasoval hned sedmkrát.

Návrat kvůli hrozící kontumaci. Nevím... Uvidíme, říká Jágr k dalším startům

Po rozehřívací desetiminutovce se jako první prosadil Tomáš Filippi z bekhendové dorážky. O 53 sekund později odražený puk do sítě poslal Petr Jelínek. Rytíři se díky Brodeckiho brankám drželi na dostřel i přes úspěšnou teč Michala Birnera. Jenže po druhém gólu švédského forvarda Kladno zůstalo v kontaktu pouze na 15 vteřin, pak Uvis Janis Balinskis Středočechy srazil střelou švihem.

Jakoukoli šanci na zvrat totálně rozmetali Martin Faško-Rudáš s Oskarem Flynnem. Ze třetí části uběhlo 57 sekund a domácí vedli 6:2. Liberečtí navrch měli i poslední slovo, když na Beranův zásah odpověděl v 59. minutě znovu Filippi.

Antonín Melka z Kladna a Uvis Janis Balinskis z Liberce bojují o puk.

Patrik Augusta (Liberec): „Byli jsme produktivní a podařilo se nám vždy vstřelit gól v momentu, kdy jsme ho potřebovali. Byly tam náznaky, kdy nás Kladno zavřelo, zejména ve druhé třetině jsme měli problémy s jejich forčekinkem. Pomohli jsme si góly, to nás vždy trochu uklidnilo a jsme hrozně rádi za vítězství. Sedm gólů hlavně pomůže hráčům zvednout sebevědomí.“

Pavel Skrbek (Kladno): „Zápas se špatně hodnotí, dostali jsme sedm gólů. V první a ve druhé třetině jsme měli spoustu dobrých střídání, kdy jsme si vytvořili tlak, ale bohužel, byl to soupeř, který dával góly. My byli hrozně slabí před bránou, snad pět gólů jsme dostali z předbrankového prostotu. To je naše velká slabina. Chybí obětavost. Výsledek vypadá hrozivě. Je smutné, když náš nejlepší hráč je padesátiletý hráč. Myslím, že to vypovídá o všem.“

Tipsport extraliga 2022/23
28. kolo 11. 12. 2022 16:00
zápas skončil v normální hrací době
Góly:
17:03 Brodecki (Babka, Klepiš)
36:58 Filip (Jágr, Dotchin)
55:14 Beran (Jágr)

Rozhodčí: Adam Kika, Tomáš Veselý - Tomáš Brejcha, Ondřej Malý. Vyloučení: 5:6. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Zásahy brankářů: 30:26. Počet diváků: 4719

Přejít na on-line reportáž

Vítkovice - Plzeň 3:2N

Takřka čtyřicet minut se čekalo na gól, přesto se ze střetnutí dvou týmů hrajících ve skvělé formě stal duel s několika vzrušujícími momenty. Rozseknout jej musely až nájezdy, jejichž start se zdržel kvůli nefunkční rolbě. Lépe si poradili Ostravané, kteří doma znovu vyhráli a dosud zde ztratili dohromady jen tři body. Zatímco dvěma plzeňským hráčům puk neposedně skákal na holi a Indiáni přišli o sérii šesti vyhraných zápasů po sobě.

Právě hosté se postarali o úvodní pozoruhodný moment, ve 39. minutě jim kvůli Hrabíkově úmyslném kopnutí nebyl uznán gól, v čase 39:59 se však střelou z mezikruží stihl prosadit kapitán Jan Schleiss. Petr Fridrich na druhé straně v prodloužení takové štěstí neměl. Puk při tradičním risku Škody bez brankáře poslal do sítě těsně po vypršení časového limitu.

Vítkovický kapitán Lukáš Krenželok cloní brankáři Plzně Dominiku Pavlátovi.

Mrzet ho to nemuselo, Vítkovice urvaly dva body a ještě ustály nepříznivý průběh nedělní bitvy. Svého protivníka v zápase dvakrát dotáhly. Napřed díky úspěšnému samostatnému úniku Petera Kriegera a ve 48. minutě zásluhou Rostislava Marosze, který reagoval na další branku plzeňského navrátilce Jakuba Poura. Ten svou střelou zaskočil Klimeše. I brankář Ridery si tedy mohl oddechnout.

Miloš Holaň (Vítkovice): „Těžký a vyrovnaný zápas. Začali jsme dobře, vynutili si dvě přesilovky a měli jednu využít. Trošku jsme měli obavy, jak s námi zamává gól v závěru druhé třetiny. Ale podařilo se nám to pak dotáhnout a v závěru jsme mohli rozhodnout. Bukarts s Muellerem měli stoprocentní šanci. Prodloužení bylo vyrovnané, byli jsme kousek od toho, abychom potrestali soupeřovu hru čtyři na tři. V nájezdech jsme byli šťastnější.“

Petr Kořínek (Plzeň): „První třetina byla ovlivněna dvěma oslabeními, dostali jsme se v nich pod tlak. Neměli jsme tlak do brány ani střely, první třetina nebyla dobrá. Ve druhé se to ale zlepšilo. Povedlo se nám jít dvakrát do vedení, bohužel za stavu 2:1 jsme udělali hrubou chybu, kterou soupeř potrestal. Získali jsme bod venku, to je před přestávkou pozitivní fakt.“

Tipsport extraliga 2022/23
28. kolo 11. 12. 2022 16:00
zápas skončil na samostatné nájezdy
Góly:
43:56 Krieger (Mueller, Fridrich)
47:50 Marosz (Lakatoš)
rozh. náj. Mueller
Góly:
39:59 Schleiss (Kodýtek, Hrabík)
45:48 Pour (Kodýtek, Suchý)

Rozhodčí: Robin Šír, René Hradil - Marek Hlavatý, Vít Lederer. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Zásahy brankářů: 28:29. Počet diváků: 5425

Přejít na on-line reportáž

Litvínov - Sparta 5:2

Hned první minuty zápasu na severu Čech, jako by předznamenaly nejhorší výkon Sparty pod novými trenéry. Snaha Pražanů o deváté vítězství za plný počet bodů v řadě vzala za své hned ve čtvrté minutě. Brankáři Kořenářovi pod tlakem napadajícího Andreje Kudrny sjel kotouč z hole, litvínovský útočník si puk převzal, obtočil se a ve vlastním oslabení obstaral Vervě rychlé vedení.

Utekly další tři minuty a volný Kudrna po skvělé práci Straky zvýšil střelou na vzdálenější tyč. Zakřiknuté hosty ještě dvěma trefami srazil Pawel Zygmunt. Polský forvard napřed zkraje 24. minuty využil příhodného odrazu od tyče, dvě minuty nato úspěšně pálil ze slotu a vyhnal Kořenáře z branky.

Sparta sice ještě do půlky vypjatého utkání snížila zásluhou krásné individuální akce Davida Tomáška i gólu Erika Thorella, jenž s pukem do branky doklouzal. To ale nestačilo, naopak Kudrna zásahem do prázdné klece zkompletoval hattrick.

Karel Mlejnek (Litvínov): „Vidím to jako extrémně vyrovnané utkání, v němž nám velmi pomohl začátek. Dvě rychle vstřelené branky týmu pomohly, protože ofenzívní síla Sparty byla obrovská a potvrzovali to po celé utkání. Hráči museli být stále na špičkách, odvedli však velmi dobrou práci a ve vyrovnaném zápase jsme to překlopili na naši stranu. A že jsme ukončili vítěznou sérii soupeře? Se vším respektem ke Spartě musím říct, že v extralize je těžké každé utkání. A pokaždé je bojem o každou vstřelenou a inkasovanou branku. Kvalitní mužstvo by se mělo umět připravit na každé utkání. Za tři body jsme ale určitě rádi.“

Litvínovský útočník Patrik Zdráhal pálí na brankáře Sparty Josefa Kořenáře.

Miloslav Hořava (Sparta): „Chtěl bych pogratulovat Litvínovu k zaslouženému vítězství. Domácí byli po celý zápas lepší, zasloužili si vítězství, přehráli nás. Někdy se to stává. My nebyli lepší už v pátek v Mladé Boleslavi, ale tam jsme to ještě ubojovali. Tady jsme byli horší a prohráli jsme. Jsou to strašně vyrovnané zápasy, v nichž rozhodují detaily. A v těch byli domácí lepší.“

Tipsport extraliga 2022/23
28. kolo 11. 12. 2022 15:30
zápas skončil v normální hrací době
Góly:
3:31 Kudrna (Gut)
7:11 Kudrna (Straka)
23:02 Zygmunt (Zeman, Jurčík)
25:22 Zygmunt (Havelka)
55:49 Kudrna (Straka)

Rozhodčí: Oldřich Hejduk, Matěj Sýkora - Vít Komárek, Daniel Hynek. Vyloučení: 6:5. Využití: 0:1. V oslabení: 1:0. Zásahy brankářů: 18:25. Počet diváků: 4125

Přejít na on-line reportáž

Pardubice - Třinec 0:3

Třetí porážka z posledních čtyř utkání. Tohle hokejisté Dynama v sezoně ještě nezažili. V neděli se museli sklonit před perfektně pracující defenzivou Třince v čele s bezchybným gólmanem Markem Mazancem. Oceláři připomněli své výkony z posledních tažení za mistrovskými tituly a v tabulce poskočili na čtvrtou pozici.

Rozhodující gól Erik Hrňa na startu 12. minuty. Haas nejprve tvrdě vypálil, brankář Will jeho střelu neudržel a Hrňa puk rychle dopíchl puk do sítě před dojíždějícími obránci. Pardubičtí se ještě pustili do risku bez brankáře, z nějž pramenily zbylé dva góly. Z vlastního obraného pásma přesně zamířil Martin Růžička a ještě lepší kousek se následně povedl Milanu Douderovi, který se trefil při výhozu z rohu přes celé kluziště.

Pardubický útočník Lukáš Radil prověřuje brankáře Třince Marka Mazance.

Richard Král (Pardubice): „Třinec hrál výborně do defenzívy, hosté měli obrovskou obětavost a spoustu zblokovaných střel. A k tomu ještě výborný Mazanec v brance. Strašně těžko jsme se tam dostávali. A pokud to vyšlo, tak vše pochytal gólman. Nebylo to úplně optimální utkání, ale rozhodně na tom měl podíl výkon Třince. Střední pásmo měli hosté výborně zvládnuté. Musíme se z toho poučit do dalších zápasů a zase se naučit dávat góly.“

Zdeněk Moták (Třinec): „Podali jsme výborný týmový výkon, bojovali s patřičným nasazením a hráli dobře do defenzívy. Důležité bylo, že jsme vstřelili úvodní branku, tím se uklidnili a pracovali tak, jak bychom si představovali i nadále. Smekám klobouk před týmem. Podstatné bylo, že jsme ve třetí části, kdy si domácí vytvořili tlak, byli silní v obranném pásmu. Bylo tam hodně zblokovaných střel, nedovolili jsme domácím skórovat. Je to důležité vítězství. Teď se nám bude lépe pracovat, protože pracovat potřebujeme.“

Tipsport extraliga 2022/23
28. kolo 11. 12. 2022 17:00
zápas skončil v normální hrací době
Góly:
Góly:
11:05 Hrňa (Haas)
57:48 Růžička
58:41 Doudera

Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Daniel Pražák - Miroslav Lhotský, Jiří Svoboda. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Zásahy brankářů: 24:28. Počet diváků: 9053

Přejít na on-line reportáž

Olomouc - Mladá Boleslav 2:0

Mora utnula nepříliš vídanou sérii dvou porážek a proti Mladé Boleslavi opět úřadovala v defenzivě. Nulu vychytal Branislav Konrád, na nějž mířilo 37 střel Bruslařů. Ti tak nadále tápají v koncovce, během posledních čtyř duelů dali jediný gól.

Olomouc si lépe vedla i v ofenzivě, ačkoli jí kvůli disciplinárnímu trestu chyběl nejproduktivnější hráč Jan Káňa. Na úspěšného střelce se čekalo do 32. minuty, kdy ruce do vzduchu oslavně zvedal Karel Plášek. Puk mu přímo před brankoviště naservíroval Navrátil. Jakub Orsava ještě před druhou přestávkou zakončil přesilovkovou kombinaci Hanáků a Středočeši zůstali bez šance.

Jan Eberle z Mladé Boleslavi a Petr Strapáč z Olomouce se přetlačují před brankářem Branislavem Konrádem.

Jan Tomajko (Olomouc): „Jsme rádi za tři body, protože jsme prohráli dva zápasy po sobě. Bylo důležité, abychom neprohráli i potřetí. Oba předchozí duely jsme odehráli dobře, ale dnes se nám konečně povedlo udržet vedení. To je nejpozitivnější zpráva, protože to bylo hrozně těžké. Ve druhé třetině jsme navíc museli hrát na tři pětky. Hráči se vydali a odbojovali to, takže před nimi smekám. Přesně takto se má hrát třetí třetina za stavu 2:0, abychom udrželi výsledek. Důležitá byla také ubráněná oslabení, která jsme hráli dobře. Boleslav měla celkem dost přesilovek a hrála je dobře. Stálo při nás i trochu štěstí, protože během nich trefila dvě tyčky. Konrád měl hodně těžkých zákroků. Jsme rádi, že je zpátky a že vychytal nulu. Máme teď dva vyrovnané brankáře, oba jsou velmi kvalitní.“

Petr Haken (Mladá Boleslav): „Opět jsme nedali branku, takže nemůžeme pomýšlet na zisk bodů. Utkání přesně splnilo to, co jsme očekávali. Víme, že se tu hraje hrozně těžko. Kdybychom tak, jak jsme hráli třetí třetinu, začali od první minuty a díky důrazu a jednoduchosti se dostávali do útočného pásma, věřím, že bychom možná byli úspěšní. V rozhodujících okamžicích ve druhé třetině jsme špatně vyhodnotili olomoucké přečíslení a v oslabení se pak po několika odrazech dostal puk až na volného hráče před brankou. Hráli jsme solidně, ale trápíme se v zakončení. Musíme hru zjednodušit. Nezbývá mi nic jiného než pogratulovat soupeři.“

Tipsport extraliga 2022/23
28. kolo 11. 12. 2022 17:00
zápas skončil v normální hrací době
Góly:

Rozhodčí: Roman Mrkva, Pavel Obadal - Michal Axman, Šimon Synek. Vyloučení: 7:5. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Zásahy brankářů: 37:22. Počet diváků: 4005

Přejít na on-line reportáž

České Budějovice - Kometa 3:1

Kometa dál padá. Osmou porážkou z devíti utkání tentokrát – i přes dobrý vstup – nezkazila Českým Budějovicím slavnostní večer. Motor právě odehrál 2500. utkání v nejvyšší soutěži a musel jej otáčet. Díky povedené druhé třetině a pojistce ve třetím dějství výzvu zdárně zvládl.

Zvrat nastartoval kapitán Milan Gulaš, který si nejprve stěžoval u rozhodčích na faul, ale rychle se soustředil zpět na hru a ihned vyslal Pechovu křižnou přihrávku za Furchova záda. Martin Hanzl otočku ve skóre střelou zblízka dokonal a Daniel Gazda ještě mohutným nápřahem domácí triumf pečetil. Proti nim byla dorážka nejlepšího střelce Brna Luboše Horkého málo.

Adam Zbořil z Brna a Martin Hanzl z Českých Budějovic v souboji u mantinelu.

Jaroslav Modrý (České Budějovice): „Kluci bojovali a výborným výkonem je podpořil gólman. V důležitých momentech jsme byli produktivnější. Musím pochválit mužstvo, že prokázalo charakter a vůli po vítězství. Debutující Samuel Drančák s námi v létě prodělal přípravu, udělal od té doby pokrok a obstál slušně.“

Martin Pešout (Brno): „V úvodu jsme přečkali tlak domácích a potom dokonce vedli. Ve zbytku první třetiny jsme bohužel nedali čtyři tutové šance. Ve druhé části jsme udělali dvě hloupé chyby, domácí toho využili a otočili. Přesto jsme do druhé sirény měli dost šancí na vyrovnání. Závěr Budějovice dohrály takticky. Měli jsme to těžké a nedokázali využít ani největší příležitosti.“

Tipsport extraliga 2022/23
28. kolo 11. 12. 2022 17:20
zápas skončil v normální hrací době
Góly:
23:50 Gulaš (Pech)
35:21 Hanzl (Strnad)
50:54 Gazda (Hanzl, Pech)
Góly:
4:55 Horký (Ďaloga, Holík)

Rozhodčí: Jan Hribik, Luděk Pilný - Jiří Ondráček, Josef Špůr. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Zásahy brankářů: 25:16. Počet diváků: 5485

Přejít na on-line reportáž

Karlovy Vary - Hradec Králové 1:4

Hokejisté Hradce nedopustili, aby před nimi v pořadí soutěže vznikla propast. V souboji s tabulkovým sousedem se více drželi na puku, nepouštěli Vary do střel a zaslouženě se vyhrabali z nepříznivého stavu. Obrat Východočechů dvěma góly řídil slovenský útočník Oliver Okuliar, jenž ve 33. minutě pohotově reagoval na brankovišti a o čtyři minuty později si nikým nehlídaný pohrál s brankářem Habalem.

Energetici prohloubili trápení na vlastním ledě, třebaže v první třetině prokázali velkou efektivitu a tři střely jim stačili na to, aby se ujali vedení. Koblasa při rychlé akci zpoza branky vybídl Jiřího Černocha ke skórování a kapitán Západočechů poslal puk do horního růžku. Svižná přesilovková souhra zakončená Filipem Pavlíkem ale načala otočku ve skóre. Stejný hráč svou ranou utkání i gólově uzavřel.

Karlovarský obránce Tomáš Bartejs vypomáhá zasahujícímu brankáři Vladislavu Habalovi v utkání proti Hradci Králové.

Vojtěch Šik (Karlovy Vary): „Neodehráli jsme dobré utkání. Hradec od první třetiny dobře forčekoval, my kotouče pomalu posouvali a soupeř si vytvářel tlak. Ze začátku jsme ještě hráli v obranné třetině dobře, ale ve druhé části tam napadaly zbytečné góly. My vždy v oslabení udělali jednu dvě chyby, soupeř nás za ně svou kvalitou trestal a odskočil. Ve třetí třetině jsme se zápasem ještě chtěli něco udělat, ale nestříleli jsme, přehrávali jsme situace, neměli tlak do brány a to nás stálo zápas.“

Petr Svoboda (Hradec Králové): „První třetinu jsme měli sice herní převahu a byli hodně na kotouči, ale bohužel jsme se netlačili před bránu, hráli po rozích a tlak byl takový platonický. Ve druhé části to tam naštěstí napadalo a dokázali jsme dát tři góly. Sice jsme přesilové hry nevyužili, ale bylo důležité, že jsme góly vždy vstřelili těsně po jejich skončení. Jsme hodně rádi, že jsme vyhráli za tři body.“

Tipsport extraliga 2022/23
28. kolo 11. 12. 2022 15:30
zápas skončil v normální hrací době
Góly:
14:58 Černoch (Koblasa)
Góly:
26:13 Pavlík (Cingel, Lev)
32:28 Okuliar (McCormack, Blain)
36:26 Okuliar
49:00 Pavlík

Rozhodčí: Petr Úlehla, Jakub Šindel - Jakub Frodl, Tomáš Gerát. Vyloučení: 5:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Zásahy brankářů: 29:14. Počet diváků: 2325

Přejít na on-line reportáž
MužstvoZVVPPPPSB
1.HC Dynamo Pardubice52298510159:110 108
2.HC Vítkovice Ridera522841010159:122 102
3.HC Sparta Praha52286315155:122 99
4.Mountfield Hradec Králové52237517141:124 88
5.Bílí Tygři Liberec5219101013156:129 87
6.HC Oceláři Třinec52215719149:121 80
7.HC Kometa Brno52196324134:150 72
8.HC Olomouc52196225121:141 71
9.HC Energie Karlovy Vary52194326129:163 68
10.HC Verva Litvínov52157822137:144 67
11.BK Mladá Boleslav52157822116:128 67
12.HC Škoda Plzeň52156823127:146 65
13.HC Motor České Budějovice52155626132:158 61
14.Rytíři Kladno52153628122:179 57
Autor:

Mistrovství světa v hokeji 2024

Hokejové MS 2024 se uskuteční od 10. do 26. května v Praze a Ostravě. Český tým se představí v pražské základní skupině, kde ho čekají Kanada, Finsko, Švýcarsko, Dánsko, Norsko, Rakousko a Velká Británie.

Předkolo

Litvínov
3:0
Plzeň
České Budějovice
3:0
Karlovy Vary
Liberec
3:2
Olomouc
Hradec Králové
3:0
Vítkovice
Pardubice
4:1
Hradec Králové
Kometa Brno
2:4
Litvínov
Pardubice
4:0
Litvínov
Sparta
3:4
Třinec
Sparta
4:0
Liberec
Třinec
4:3
České Budějovice
  • Nejčtenější

Anglie - Brazílie, Francie - Německo. Kde zdarma sledovat sobotní fotbalové šlágry?

27. dubna 2024

Víkend je ve znamení reprezentačního fotbalu a přináší řadu atraktivních zápasů. Po pátečním...

Nadvláda pokračuje. Třinec slaví pátý titul v řadě, vyrovnal historický rekord

28. dubna 2024  23:27

Na českém hokejovém trůnu zůstává všechno při starém. Třinec v napínavém sedmém finále porazil...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Třinec - Pardubice 4:1. Oceláři odvrátili konec, finále rozhodne až sedmý zápas

26. dubna 2024  16:30,  aktualizováno  21:40

Drama pokračuje. Hokejová extraliga ani po šesti finálových duelech nezná letošního mistra, neboť...

Třinecký šéf: Nad týmem žasnu. Zadinův výrok? To nebyl on. Štve ho liga juniorů

29. dubna 2024  6:58

Možná byste čekali, že za ty roky a po tolika titulech bude klidnější. Že se nemusí stresovat. Leč...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Slíbil mistrům zájezd na NHL, bude jen výlet do Prahy. Hadamczik slovo nesplní

28. dubna 2024  9:29,  aktualizováno  14:12

Za extraligový titul zájezd na NHL. Tohle prezident hokejového svazu Alois Hadamczik loni slíbil...

Vancouver postoupil gólem z 59. minuty, Vegas si vynutilo sedmý duel

4. května 2024  7:22,  aktualizováno  7:40

Aktualizujeme Hokejisté Vancouveru gólem ze samého závěru řádné hrací doby uspěli na ledě Nashvillu fotbalovým...

Velká jména? Crosby chybí, Kanada pro MS sází na mladíky v čele s Bedardem

3. května 2024  22:05,  aktualizováno  22:49

Slíbili hvězdné hráče a tuzemští organizátoři je na oplátku přesunuli do pražské skupiny. Kanadská...

Hvězdy NHL ozáří MS v Česku. Přijedou Hedman, Karlsson, Bedard či Tkachuk

25. dubna 2024  14:20,  aktualizováno  3.5 21:47

Hokejové mistrovství světa v Praze a Ostravě láká. Zatímco Sidney Crosby rozhodnutí stále zvažuje,...

Další dva škrty před MS, končí i Zadina. Zápasový deficit už nedožene, řekl Rulík

3. května 2024  20:37,  aktualizováno  21:18

S českou reprezentací se týden před začátkem hokejového mistrovství světa loučí další dva hráči....

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

Dara Rolins je po další plastice. Kritiku fanoušků nechápe, cítí se svěží

Zpěvačka Dara Rolins (51) se na čas stáhla z veřejného života. V tom období prodělala „estetický zákrok“ a na sociální...

Natáčení Přátel bylo otřesné, vzpomíná herečka Olivia Williamsová

Britská herečka Olivia Williamsová (53) si ve čtvrté sérii sitcomu Přátelé zahrála epizodní roli jedné z družiček na...

Byli vedle ní samí ztroskotanci, vzpomíná Basiková na muže Bartošové

Byly každá z jiného těsta, ale hlavně se pohybovaly na opačných pólech hudebního spektra. Iveta Bartošová byla...

Autofotka: Sen z plakátů v kotrmelcích. Mladíček v tunelu rozbil Ferrari F40

Symbol italské nenažranosti se již skoro čtyři dekády pokouší zabít své řidiče. Jízda s Ferrari F40 bez posilovače...

Ukaž kozy, řvali na ni. Potřebovala jsem se obouchat, vzpomíná komička Macháčková

Rozstřel Pravidelně vystupuje v pořadu Comedy Club se svými stand-upy, za knihu Svatební historky aneb jak jsem se nevdala se...