Oblíbenému herci, který má problémy s průduškami dlouhodobě, zkomplikovalo život promítání filmu o něm Život je sranda v kladenském kině, kde se odehrála premiéra filmu, ovšem prostory nebyly řádně vytopené. Na Moravě se pak Krampolovi přitížilo a dostal horečku, jeho hospitalizace tak byla nutná.

V Nemocnici Na Františku strávil Krampol vánoční svátky a podle informací eXtra.cz se jeho zdravotní stav zkomplikoval a opět má ležet na JIP. „Nemá jen tu hadičku pod nosem, ale vyloženě masku přes pusu a nos. Moc nemluví a rychle se unaví. Nevypadá nijak zle, ale nemám k dispozici konkrétní údaje o jeho zdravotním stavu, tak netuším. Museli ho převézt na jednotku intenzivní péče,“ prozradil zdroj webu eXtra.cz.

 „Pan profesor Špaček si nepřeje, abych mluvil o svém zdravotním stavu a abych vůbec mluvil… Já ho nechci rozčilovat,“ uvedl před svátky herec, kterému se už jednou stal zápal plic málem osudným. „Bylo to tak vážné, že jsem byl opravdu podělaný strachy a loučil jsem se se životem. Byl jsem kandidát na mrtvolu. Beru to jako vážné napomenutí a druhou šanci od toho tam nahoře,“ netajil se Krampol.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol nejen o novém dokumentu: O Hance, pocitu samoty i svých filmech Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
33 fotografií