Vítá vás novoroční Magazín Barvínku!

Vítá vás novoroční Magazín Barvínku!

Pořad v souvislostech


Magazín Barvínku
Budeme vysílat

československý rychlokvíz
Barvínek
Barvínek
Vysílali jsme


tradice a zvyky

Apríl

Naše řeč - naša reč
Audioarchiv
6. ledna 2023 Barvínek Autor: Štěpánka Minárová

Přivítejte s námi nový rok ve společnosti Magazínu Barvínku! Zaposlouchejte se do dalšího pokračování seriálu o klimatické výzvě a nahlédněte s námi do zákulisí Radia Proglas! K poslechu zveme v sobotu 7. ledna od 11 hodin nebo kdykoliv v audioarchivu.

Tentokrát se s Aničkou Slavíkovou z brněnského environmentálního centra Lipka zaměříme na náš jídelníček. Dozvíme se, proč mají některé potraviny vliv na oteplování naší planety a přidáme několik tipů, jak můžeme my sami tento negativní dopad ovlivnit. Pokud jste si ještě nestihli dát novoroční předsevzetí, tak vás může právě naše povídání o klimatické výzvě inspirovat.

produkce_ProglasA po nasycení informacemi o potravinovém řetězci vás zavedeme do zákoutí našeho rádia. Nahlédnete tak do míst, která vám jsou během našeho vysílání neznámá. Průvodkyní bude naše nová kolegyně Monika Tintěrová, která nám mimo jiné prozradí, co ji v dětství inspirovalo k volbě jejího současného povolání. A na závěr nebude chybět novoroční zdravice pro vás od našich kolegů!

Další pořady

Šmrnc

Rozhlasové městečko

Regiony

Regiony

Darujte Proglas!