Sociální sítě
Nahoru

Swarovski rozzáří Ples v opeře

Tiára Swarovski se znovu stane hvězdným kouskem vídeňského Plesu v Opeře, který se uskuteční ve Vídeňské státní opeře 16. února 2023. Rozzáří tak jednu z nejprestižnějších a dlouho očekávaných akcí v rakouském kulturním kalendáři.

Tiára je dokonalým spojením historického odkazu a aktuálních trendů a je ozdobou určenou pro debutantky, jež jsou nepřehlédnutelnými hvězdami večera. Každý z kouzelných kousků zdobí 435 čirých křišťálů a centrální hvězda s pohybujícím se kamenem, obklopeným třpytivými kometami.

Inspirací pro letošní design čelenky byla linie šperků Swarovski Stella. Šperk zachycuje magické kouzlo hvězd na noční obloze a elegantně vzdává hold slavným šperkům milované rakouské císařovny Sissi.

Tiáry, které Swarovski již po dekády vytváří pro vídeňský Ples v Opeře, jsou symbolem jedinečného savoir-faire, které bije v srdci všech našich výtvorů, i staleté historie značky Swarovski. Dlouholeté partnerství, které spojuje dvě rakouské kulturní ikony, je ztělesněním krásy, kreativity a elegance. Je nám ctí být součástí této kulturní tradice,“ vysvětluje Alexis Nasard, generální ředitel Swarovski.

O půvabné a povznášející slavnostní zahájení vídeňského Plesu v Opeře se za vzrušeného šepotu davu postará 144 debutantek, jejichž půvab podtrhnou tiáry Swarovski.

K tomu kreativní ředitelka Swarovski, Giovanna Engelbertová, dodává: „Tiára Swarovski je stejnou ikonou jako sám Ples v Opeře. Mým cílem tedy bylo vytvořit kousek, který odráží kouzlo tohoto krásného partnerství. Design pro letošní rok s magickou fantazií pozvedá rakouský historický odkaz. Ve středu tiáry jako by se magicky vznášel kámen Sparkling Dance, který nás kouzelným způsobem nabádá, abychom se nebáli vzhlížet ke hvězdám a věřit v naše naděje a sny.

Počátek partnerství značky Swarovski na zahajovacím ceremoniálu výročního vídeňského Plesu v Opeře se datuje do 50. let minulého století. Toto propojení je oslavou třpytivého rakouského dědictví a kouzelného křišťálového designu.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.