S'YOUNG a Jo Loves prohlubují partnerství a posilují vazbu značky Jo Loves na čínský trh

Společnost pomohla značce Jo Malone CBE dosáhnout na čínském trhu prodeje, který překonal všechna očekávání

Společnost S'YOUNG International ("S'YOUNG", "společnost") – iniciátor modelu spolupráce CP, digitální otevřené platformy pro globální kosmetické značky, která umožňuje navázat kontakt s čínským trhem – rozšířila své partnerství se značkou Jo Loves ("značka"), nejnovější značkou legendární podnikatelky v oblasti parfémů Jo Malone CBE. Společnost S'YOUNG podpořila na místní úrovni značku Jo Loves, která tak navzdory náročným podmínkám dosáhla na čínském trhu významných výsledků.

S ohledem na měnící se názory spotřebitelů a obecné podmínky na čínském trhu sdílí tým S'YOUNG se značkou jasnou vizi. Společnost úzce spolupracuje s týmem Jo Loves na propagaci skutečně jedinečné značky a slouží jako partner značky v Číně, přičemž se zaměřuje na budování značky, správu produktů a marketing, nikoli pouze na prodej.

Inovativní kolekce vůní Jo Loves, kterou osobně vytvořila Jo Malone CBE, je určena speciálně pro spotřebitele z generace Z. V roce 2020 byla značka Jo Loves uprostřed rozmachu na mezinárodní trh, když udeřila pandemie. Jak řekla Jo Malone CBE v rozhovoru pro Vogue Business, věří, že místo přepychových kanceláří a zasedacích místností potřebuje značka k dosažení úspěchu "kreativitu, skvělý tým a skvělé partnery".

Za vyššími než očekávanými prodejními čísly značky Jo Loves v Číně stojí podpora společnosti S'YOUNG. Díky kombinaci tvorby příběhu značky na základě hlubokých poznatků a rozsáhlých marketingových a provozních zkušeností pomohla společnost S'YOUNG zapůsobit na čínské spotřebitele pomocí strategie šité značce Jo Loves na míru. Na letošní Mezinárodní den žen překročil nejprodávanější parfém Jo Loves, Mango Thai Lime, během pouhých pěti minut v živě vysílané kampani organizované společností S'YOUNG prodeje v hodnotě jednoho milionu jüanů a nyní se stal nejprodávanějším dováženým parfémem na Tmall, největší čínské platformě pro elektronické obchodování mezi podniky a spotřebiteli (B2C).

S'YOUNG International umožňuje globálním kosmetickým značkám navázat kontakt s čínským trhem prostřednictvím zacílení na kulturní lokalizaci, efektivní provoz, reklamu a distribuci. Tým čítající přes 4000 členů spolupracoval s více než 50 významnými mezinárodními značkami, jako jsou KIKO, CELLEX-C, MEMO PARIS, MESOESTETIC, ZELENS, LUMENE..., a také navázal strategickou spolupráci se skupinou Johnson & Johnson Group, aby jí pomohl při realizaci elektronického obchodu celé řady spotřebního zboží v Číně, včetně produktů jako Dr. Ci:Labo, Listerine, Neutrogena a dalších.

Další informace najdete na webových stránkách: https://syoungintl.com/.

KONTAKT: Xiang Han, hanxiang@syounggroup.com

Klíčová slova Čína-kosmetika-S'YOUNG

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Chemický a farmaceutický průmysl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.