V září proběhne třetí ročník Čínské mezinárodní výstavy kartáčnického průmyslu

Čínskou mezinárodní výstavu kartáčnického průmyslu (CIBRUSH) organizuje China Sundry Articles Industry Association a Beijing HJT International Exhibition Co., Ltd. Pořadatelem je společnost HJT Exhibition (Shenzhen) Co., Ltd. Jedná se o národní odbornou výstavu kartáčnického průmyslu a největší výstavu kartáčnického průmyslu na světě. Výstava CIBRUSH se koná každé dva roky v Šanghaji a Šen-čenu a ukazuje budoucnost celosvětového kartáčnického průmyslu.

Čas konání: 13. až 15. září 2023

Místo konání: Shenzhen World

Výstavní plocha: 20 000 ?

Počet vystavovatelů: 200+

Počet návštěvníků: 8000+

Obsah výstavy

Technologie, vybavení a příslušenství

Plně automatický stroj na výrobu kartáčů, všívací stroj, pomocná zařízení (ořezávací stroj, stroj na zaoblování konců vláken, stroj na označování vlaječek, balicí stroj na etikety atd.), zařízení na zpracování kartáčů, stroj na kroucený drát, zařízení na zpracování mopů, balicí stroj, řezací stroj, stroj na zpracování dřevěných rukojetí, formy, zařízení na vytlačování vláken, vstřikovací stroj, automatizační řešení, příslušenství/spotřební materiál, ostatní.

Suroviny

Polymerní vlákna, přírodní vlákna, kovová vlákna, suroviny, přísady, ostatní.

Polotovary a hotové výrobky

Průmyslové kartáče, komerční čisticí prostředky, nátěrové hmoty, kartáče pro domácnost, ústní hygiena, kosmetické kartáče, kartáče pro speciální průmysl, štětce na malování, čínské psací štětce, ostatní.

Smluvní služby

Odborná média/podnikatelská sdružení/vědecké výzkumné instituce/státní správa

Hlavní vystavovatelé

Borghi, Haixing Machinery, Dupont Filaments, BBC, Boucherie, Mingwang Filaments, Jusou Filaments, Cixi Jieda, All Joy, NIPB, Hoonga, Honyeu Machinery, LHT Filaments, KR Filaments, Xingda Filaments, Vastsky, Wolf Filaments, EBSER, Taihingnylon, Jinxiang Bristles, Chuangyan Technology, ChangeHow Machinery, Jingcheng Mould, Kaiyue Machinery atd.

Návštěvníci

Oblast působnosti návštěvníků: podniky vyrábějící kartáče, zástupci odvětví využívajících kartáčePočet návštěvníků: 8000Geografická příslušnost návštěvníků: 30 % ze zámoří; 70 % z pevninské Číny, Hongkongu, Macaa a Tchaj-wanu;

Předběžné propojení (Pre-Connecting)

Pre-Connecting je služba na míru, která odborným návštěvníkům umožňuje porovnat technologie, řešení a potřeby v oblasti nákupu ještě před výstavou.

Osobní setkání (F2F Connecting)

F2F Connecting představuje vysoce hodnotné osobní setkání mezi vystavovateli a návštěvníky, které bude dohodnuto a naplánováno před zahájením výstavy.

Třetí ročník Čínské mezinárodní výstavy kartáčnického průmyslu

Tato výstava se zaměří na následující témata:

• Výzvy a příležitosti pro světový kartáčnický průmysl po pandemii covidu-19

• Vývoj a inovace technologií výroby kartáčů

• Inovace a udržitelný rozvoj vláken

Kontaktujte nás

Tel: +86 10 58677998

E-mail: yifan.zhang@hjtexpo.com

Web: www.cibrush.com/en/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1984789/CIBRUSH2023.jpg

KONTAKT: Xinhong Feng, vivian.feng@hjtexpo.com

Klíčová slova Čína-průmysl-obchod-HJTEXPO

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Finance, ekonomika
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.