Založ si blog

Samofinancovanie politických strán a hnutí, ale aj samofinancovanie náboženstiev

Ľudia si medzi sebou veľmi úbližujú, veľmi si závidia a veľmi túžia po bohatstve vďaka úžasnej chamtivosti!
Súhlasím s myšlienkou, že je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín.


https://blog.sme.sk/diskusie/3564809


Na to je potrebné, aby mali ľudia právo si navrhovať svojich volených zástupcov a následne si ich zvoliť. Rozdiel proti dnešku je v tom, že občanmi navrhnutý kandidát musí súhlasiť a nie ho lobovať

( https://www.youtube.com/watch?v=hDWPNgRNdHI )

násilím či vydierať. Ide o zodpovednosť a odbornosť , ale aj morálnu povinnosť voči Ústave Slovenska, ktorú si máme a musíme chrániť!

Ak by sa kandidáti dobrovoľne hlásili a ľuďom ponúkali zodpovedné zastupovanie na zdokonalovanie ich dôstojného života, tak ako to chce ÚŠS, potom aj myšlienka o samofinancovaní politických strán je na správnom mieste. Nemyslí sa tým, že si politická strana vynakladá náklady na propagáciu, ale že nebude mať od štátu tieto finančné prostriedky preplácané! To samé platí pre náboženstvá. Kto vie, že Vatikán je oslobodený od daní a akú má svoju minulosť?

Igor H.


Po pandémií aristokracia

27.12.2021

Pandémia slúži ako zásterka podvodov, na krytie ešte väčších podvodov! Ako predstavitelia štátnej moci vedú štát – riadia, tak sa občania cítia. Ako občania rozmýšľajú pri parlamentných voľbách, tak sa potom ich životy menia k lepšiemu alebo k horšiemu. https://pskakal2.blog.pravda.sk/2021/12/27/kolosalny-dlh-usa-dnes-zverejneny/….Teda ak mladý človek odíde [...]

Konečne má Slovensko vodcu, ktorý bojuje za každého občana?

12.12.2021

Prečítal som si tu tisícky článkov a musím potvrdiť, že blogérka https://rikaerika.blog.pravda.sk/ má pravdu a verím, že blogér https://volajte112.blog.pravda.sk/, je jediný, ktorý tu napísal do posledného detailu všetky možné riešenia a raz bude určite patriť k vodcom slovenského národa.Chcem poradiť blogérovi https://volajte112.blog.pravda.sk/, aby sa vykašľal na [...]

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

spravodlivy

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 106209x
Priemerná čítanosť článkov: 35403x

Autor blogu

Kategórie