Pozvánka na konferenci Život v obcích 2023+

Vážená paní starostko,/Vážený pane starosto,

srdečně Vás zveme na konferenci Život v obcích 2023+, kterou pořádá Sdružení místních samospráv ČR. Konference se uskuteční 23. března 2023 od 9 do 16 hodin v Domě techniky v Pardubicích. Rezervujte si prosím toto datum ve svém kalendáři.

Hlavní tématem je zachování dostupných služeb na venkově za pomoci konkrétních chytrých řešení a využití aktuálních možností podpory a spolupráce ze strany státu, krajů i dalších organizací. Účast na konferenci je pro Vás zdarma.

Jako hosté vystoupí mimo jiné:

- hejtman Pardubického kraje Martin Netolický,

- ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela,

- generální ředitel České pošty,

- zástupci státních úřadů a profesních organizací.

Předem děkujeme za potvrzení Vaší účasti, v dostatečném předstihu Vás budeme informovat o všem důležitém, včetně přesného místa konání.

Dovolujeme si také už nyní avizovat naši celostátní konferenci, která se uskuteční 8. a 9. listopadu 2023 ve Zlínském kraji. Budeme velmi rádi, když zde s Vámi oslavíme letošních 15 let fungování SMS ČR a společného prosazování zájmů obcí.

Klíčová slova ČR-správa-obce-SMS ČR-INception

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Politika, veřejná správa a soudy

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.